Poveste de viata

Poveste de viata (va rog sa priviti aceasta prezentare si apoi sa cititi randurile de mai jos)

Nu ne lipseste nimic si cu toate astea ne multumim sa ne ingropam cat mai adanc, departe de orice provocare. Cerul ni se pare atat de departe, asa incat ne anihilam orice vis. Cel mai dureros este  ca si atunci cand ne dorim sa atingem cerul, unii care s-au ingropat de mult in ignoranta, ne dau lectii despre cum ar trebui sa ne traim viata.Ma intreb cat de usor este sa dai lectii de viata si sa judeci o persoana cand ai gura plina de pamant.

Toti meritam sa fim fericiti si fiecare este stapan pe propria lui fericire. Niciunul nu este mai presus decat celalalt. Daca ne-am privi in oglinda sufletului ne-am observa propriile aripi. Astfel am evita sa incercam sa rupem aripile celor din jurul nostru crezand ca aripile lor sunt mai frumoase decat ale noastre.

Aceste randuri sunt pentru toti cei care incearca sa atinga cerul (asa cum crede si cum simte fiecare). Incercarea de a atinge cerul nu este echivalenta cu “calcarea pe cadavre” sau cu “datul din coate”, ci cu urmarea unui vis care nu implica ranirea niciunei fiinte.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Ganduri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s