Iubirea lui Dumnezeu este nelimitata, oamenii, insa, limiteaza iubirea lui Dumnezeu

In Biblie – Eclesiastul, cap. 3 se spune asa:

“Caci soarta omului si a dobitocului este aceeasi; aceeasi soarta au amandoi; cum moare unul, asa moare si celalalt, toti au aceeasi suflare, si omul nu întrece cu nimic pe dobitoc; caci totul este desertaciune.

Toate merg la un loc; toate au fost făcute din tarana, şi toate se intorc in tarana.”

Si atunci ma intreb de ce preotii  spun ca animalele nu au suflet?  (ba mai mult unii spun ca sunt trimise animalele de diavol) Cine le da dreptul sa interpreteze Biblia in defavoarea animalelor? Cine ne da noua dreptul sa ucidem? Cum ne-am luat noi un astfel de drept? Si oare de ce Manastirea Lainici interzice accesul animalelor in curtea sa? Oare nu toti am fost creati de un singur Dumnezeu?

Va rog sa nu uitati ca Dumnezeu este iubire, Dumnezeu iubeste toate fiintele pe care le-a creat si pe care le-a inzestrat cu suflet. Si animalele chiar au suflet! Chiar si stiinta a confirmat-o. Si sa nu uitam ca au fost sfinti care s-au pus in slujba iubirii pentru necuvantatoare. Oare asta nu spune nimic? Eu as zice ca spune totul. Voi, ca fii ai lui Dumnezeu, respectati si iubiti toate fiintele si veti fi rasplatiti pe masura.

Dumnezeu nu pedepseste, insa toate faptele rele pe care fiecare dintre noi le genereaza se intorc impotriva noastra. Pentru ca Universul nu ne trimite inapoi decat ceea ce noi trimitem catre el. Este ca o oglinda. Si daca uneori avem impresia ca suntem pedepsiti si nu meritam ceea ce ni se intampla, de fapt doar ne privim in oglinda. Daca nu ne place ce reflecta oglinda, vina este doar a noastra.

Haideti sa fim doar iubire, sa imbratisam cu gandul si cu fapta toate necuvantatoarele si toti cuvantatorii si sa lasam Universul sa ne intoarca iubirea!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Ganduri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s