Interese ucigase

Pentru ca este o lupta intre iubitorii de animale si cei care doresc eutanasierea cainilor pentru ca se cheltuie prea multi bani de la bugetul de stat am facut un calcul simplu pe care oricine il poate face.

Varianta 1. Sanctionarea celor care nu respecta prevederile legii protectiei animalelor ar aduce la bugetul de stat un castig semnificativ. Priviti:

-amenda contraventionala: 1000 persoane amendate*1000 lei amenda medie*12 luni = 12.000.000 lei

-amenda penala (pentru ca implica judecarea cazului dureaza mai mult): 100 persoane amendate*5000 lei amenda medie*12 luni = 6.000.000 lei

Rezulta un castig total – adica bani care pot fi alocati copiilor fara adapost, mamicilor abuzate, oamenilor strazii, pensionarilor, bugetarilor etc: 18.000.000 lei/an (bani care va intra voua in buzunar asa cum va doriti, nici nu trebuie alocati animalelor)

Cheltuieli cu muscaturile –  zero, pentru ca nu ar mai fi cazul. Cainii nu s-ar mai inmulti pentru ca atunci cand oamenii sunt pedepsiti, incep sa ia masuri si si-ar steriliza animalele.

Varianta 2. Eutanasierea cainilor.

62 euro ( aprox. 280 lei)*10000 caini eutanasiati lunar*12 = 33.600.000 lei/an – BANI CARE SE CHELTUIE DIN BUGETUL DE STAT – adica va ies voua din buzunar, adica din alocatia copilului, din pensia bunicii, din banii bugetarilor etc.

De aici rezulta - CASTIG ZERO, PIERDERE URIASA

Varianta 3. Aici trebuia sa iau in calcul sterilizarea. Aceasta varianta nu ar mai trebui luata in calcul daca s-ar aplica legea, daca s-ar da amenzi si daca oamenii si-ar steriliza animalele. Si oricum au fost foarte multe asociatii din strainatate care s-au oferit sa sterilizeze gratuit toti cainii din Romania. Nu s-a dorit insa acest lucru. Cum ar mai fi fost sustrasi banii de la buget pentru propriile interese?

Eu am ramas fara cuvinte la un asemenea calcul. Nu am luat in calcul castigul politistilor de pe urma aplicarii amenzilor – aici fiind vorba despre punctele castigate de pe urma indeplinirii sarcinilor de serviciu, iar evaluarile activitatii lor ar fi un adevarat succes. Astfel, si-ar pastra si locul de munca si poate ar castiga chiar ceva in plus.

Si atunci cum sa nu ma intreb: CINE ARE INTERESE SA UCIDA CU SADISM PE BANI MULTI, cand POATE SALVA VIETI (asa cum este moral)  SI SA CASTIGE SI BANI?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Pentru cuvantatori si necuvantatori. Bookmark the permalink.

6 Responses to Interese ucigase

 1. Pingback: Manipularea maselor – instigare la crima si violenta – campanie electorala pentru madam Udrea « Voluntar pentru iubire

  • Silvia Munteanu says:

   Este totul adevarat. Si mie mi s-a parut totul suspect si ati vazut din postarile mele din zilele anterioare ca am semnalat faptul ca totul este regizat.
   Sotului meu,neimplicat de loc in problema animalelor, deci om de rand, de asemenea i s-a parut absolut totul suspect si regizat. Cei care au facut asta este clar ca sunt cei ce trag foloasele politice. Inca din vara trecut am avut semnale de la prietenii mei de peste hotare ca se pregateste acest lucru caci clasa politica si manevrele ei odioase sunt foarte predictibile si fara scrupule, si nici strainatatea nu doarme, stie absolut tot ce ne poate capul, si se vede ce…IMPORTANT ESTE ACUM SA NE UNIM CEI DIN INTERIOR, SA CEREM UN PROCES ECHITABIL IN CAZUL FEMEII UCISE, SA cEREM AJUTORL STRAINATATII la toate nivele, mass media, ambasade orice

 2. mariana says:

  Trebuie luptat cu mentalitatea populatiei care este inerta cand e vorba sa aiba grija de un caine, sa-l hraneasca si sterilizeze. Daca fiecare familie ar avea grija de un caine, acestia nu s-ar mai inmulti si in cativa ani vom scapa de haite de pe strada.
  Lumea trebuie sa stie ca aceste animale nu ataca decat oameni rai, betivi, hoti etc… Ei simt sufletul omului intotdeauna si daca ar avea grai ar dezvalui multe.

 3. Sofariu Mihaela says:

  Este adevarat ca Bucurestiul este plin de caiini,dar chiar daca ii omoara pe toti,tot vor aparea cei din zonele limitrofe,care sunt foarte multi si abandonati tot de oameni.
  Trebuie sa luptam sa le salvam viata,nu au nicio vina ca au ajuns pe strazi.
  Aceasta hoarda portocalie nu stie ce sa mai faca sa obtina bani pentru campanii electorale.Numai Dumnezeu ne mai poate scapa de ei.

 4. Pingback: MITING IMPOTRIVA UCIDERII UNUI SUFLET NEVINOVAT! 07.03.2011, ora 15.00 « Voluntar pentru iubire

 5. mircea rodica monica says:

  FMI ne-a acordat numeroase fonduri pentru rezolvarea acestei probleme, care o tare civilizata(nu e si cazul Romaniei si daca gresesc va rog , corectati-ma!), acordandu-ne incredere.
  Acestea au fost stopate iar de aici inainte cainisorii maidanezi nu mai prezinta interes, deci cei mai presus de lege au decis ca ei sa moara, deoarece nu mai sunt “profitabili”. Pana mai ieri autoritatile propuneau si promiteau diverse variante acum (azi)exista o unica solutie, cea a mortii. nu e drept

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s