De ce ucid oamenii animalele?

Oamenii ucid de frica. Frica de iubire, frica de afectiune, frica de a se abandona iubirii neconditionate. Pentru ca animalele ne invata iubirea neconditionata.

Cum sa nu-ti fie frica de sufletul unui necuvantator care se dezvaluie in intregime, fara sa se gandeasca ca astfel este mai vulnerabil si expus suferintei? Oamenii isi calculeaza fiecare mangaiere, fiecare imbratisare, fiecare vorba frumoasa si niciodata nu-si vor dezvalui sufletul in totalitate in fata altui om, de frica. Altfel sta situatia cand interactioneaza cu un necuvantator. Fara cuvinte, doar cu o privire blanda, se naste o relatie de o puritate si un farmec aparte. Cand iubesti un necuvantator si te lasi invalui in dragostea lui, pasesti pe un taram de poveste.

Nu ai dreptul sa tipi la un necuvantator, nu ai dreptul sa-l pedepsesti, nu ai dreptul sa-l maltratezi pentru ca in inima lui este loc doar de iubire. Acel sufletel care iti taie calea cand mergi la serviciu/scoala sau care te intampina cand ajungi acasa merita sa aiba parte de blandete, iubire, bunatate, nu de tipete, nervi, furie, ura.

Pentru cei care vor protesta si imi vor arunca in fata ca au fost muscati de caini ii voi ruga sa se gandeasca la momentul in care au fost muscati. Ce gand aveati in acel moment? Erati nervosi, furiosi? Cata ura purtati in suflet in acel moment? Cat de constient erati de aceste sentimente negative? (multi nici nu realizeaza cat de multa ura poarta in suflet). Niciun animal nu ataca precum o face omul: de dragul de a ucide, din furie sau din suparare. Sufletul unui necuvantator este atat de sensibil ca simte fiecare vibratie negativa sau pozitiva care vine dinspre oameni sau alte fiinte. Iar cand credeti ca necuvantatorul vostru de acasa a devenit agresiv, sa va ganditi la ce fel de relatii tensionante aveti cu ceilalti membri ai familiei voastre. Cand tipati unii la ceilalti, cand va enervati, cand uitati cat de importanta este blandetea si o vorba buna, atunci se produce un soc in sufletul necuvantatorulul. Nu stie cum sa procedeze. El doreste sa ofere iubire si este respins cu ura. La granita dintre cele doua se naste agresivitatea. Ganditi-va la momentul in care s-a produs aceasta trecere. Cu ce ati gresit? Pentru ca ele nu v-au gresit cu nimic.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Ganduri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s