Subscriu la acest mesaj – SPUN NU VANATORII!!! (primit pe e-mail)

C O M U N I C A T D E P R E S A

FEDERATIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR (FNPA)

Condamnam vehement atat organizarea si desfasurarea asa zisei vanatori de la Balc, cat si mediatizarea ei in oricare alta maniera decat cea critica. Consideram ca la Balc nu se desfasoara o simpla partida de vanatoare ci o adevarata “orgie vanatoreasca” fapt extrem de nociv pentru ca asociaza imaginea Romaniei cu aceea a unui “bordel cinegetic al Europei” (dupa expresia unui cunoscut activist ecologist) Credem ca excesul care guverneaza vanatoarea de la Balc, sub toate aspectele sale (numarul mare de animale omorate intr-un timp scurt, fara efort, modului cum sunt “pregatite” aceste animale pentru a fi macelarite) constituie simptomul unui profund dezechilibru moral; Consideram ca hranirea animalelor si inchiderea in tarcuri cu scopul proliferarii accelerate si facilitarii vanarii lor (ca si impuscarea din foisoare) contravin atat legislatiei cat si principiilor deontologice elementare ale vanatorii. Cerem tuturor celor care sunt implicati in organizare sa boicoteze acest eveniment. Cerem d-lui Gheorghe Zamfir, un cunoscut iubitor de animale, sa renunte la a mai canta in fata participantilor la asa zisa vanatoare. Rugam toti iubitorii de animale si de principii, din tara si strainatate, sa protesteze impotriva acestei practici reprobabile si sa boicoteze afacerile/produsele/ brandurile care apartin participantilor la vanatoare sau care sunt reprezentate de participantii la vanatoare.

Vicepresedinte, Reprezentanti nationali, Carmen ARSENE Codrut FEHER Claudiu DUMITRIU tel. 0744156133 tel. 0733971575 tel. 0745278015 fax : 0348 410623 feher_codrut@yahoo.com fax: 0368815215 cmarsene@yahoo.com claudiu.dumitriu@yahoo.com

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Primite pe e-mail. Bookmark the permalink.

One Response to Subscriu la acest mesaj – SPUN NU VANATORII!!! (primit pe e-mail)

  1. adriana says:

    Am vrut ieri să scriu căteva rănduri,în urma unui articol ce avea ca subiect “O balena si-a atacat dresoarea”.Sunt convinsa ca se saturase de atata circ.La fel se întămplă si cu animalele sălbatice ce sunt vănate pentru plăcerea proprie si înavuţire.Au fost defrisate păduri,pentru a fi construite vile,astfel s-a distrus toată fauna şi flora.Cine nu iubeste muntele,Delta Dunatii nu întelege deyastrul ecologic produs.Bietele animale precum negrii de pe plantatii ori sunt vănate ori izgonite,dar totuşi cineva trebuie sa le facă dreptate şi cum legea nu este de partea lor, se apără singure.SPUN NU VĂNĂTORII DE ORICE NATURĂ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s