CRIME PLATITE PENTRU AUDIENTA?

ATENTIE LA TELEVIZIUNILE CARE FAC JOCUL PUTERII! Pentru audienta se lasa manipulati si sunt in stare ca angajatii de acolo sa UCIDA cu mana lor NU NUMAI ANIMALE, DAR SI OAMENI! Va rog sa va amintiti ca a mai fost un caz cand o prezentatoare comanda crime pentru audienta. Cu asta se hraneste perversul roman si asta i se ofera. Atentie la asa- zisii jurnalisti ucigasi care ucid cu fapta sau cel mai periculos, prin puterea cuvantului!
Va rog sa faceti cunoscute aceste informatii in afara tarii, pentru ca am observat ca reporterii straini sunt manipulati cu informatii care contravin moralei.
Probabil acesta a fost compromisul pe care mass-media l-a facut pentru a li se lasa “libertatea” de a spune ce vor. Ironia sortii face ca tocmai aceasta libertate sa fie manipulata si condusa uneori fara ca ei sa observe.
Din cate stiu instigarea la violenta se pedepseste conform legii, iar televiziunile tocmai asta fac. Cine ii trage la raspundere ca OAMENII NORMALI sunt ucisi datorita lor prin modul abuziv in care folosesc cuvantul? Sunt foarte multi criminali care ucid si animale si oameni (daca nu ucide acum oameni, nu inseamna ca nu o va face – mai ales ca este vorba de psihologia criminalului) si fiind intaratati se simt in elementul lor. Ce are de spus CNA-ul de spus cu privire la aceasta instigare la crima?
DE AZI NU VOI MAI CUMPARA NICIUN ZIAR SI NU MA VOI MAI UITA LA TALK-SHOW-URI SI STIRI!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to CRIME PLATITE PENTRU AUDIENTA?

  1. maria l says:

    Eu de muuult nu ma mai uit la stiri si talk-show-uri, ma uit doar la canalele de filme documentare si artistice, iar ziar cumpar unul singur, un saptamanal local care nu are stiri politice. Cat despre CNA, parerea mea este ca toate aceste stiri mincinoase si manipulatoare sunt aprobate de ei.

  2. adriana says:

    Se intrebau retoric, “cine v-a raspunde pentru moartea femeii”.foarte simplu este raspunsul:alesii POPORULUI.Degeaba VOR RIDICA BISERICA NEAMULUI;care neam;a… ne va tine minte istoria,ca neamul de criminali in serie,pentru ca mor copii infectati in spitale,mor batranii de frig,foame,lipsa tratamente medicale,mor acela vietati care nu se pot apara si care NU ESTE VINA LOR CA SUNT MAIDANEZI.dar nimeni nuzice si nu face nimic,pentru ca ies banii.Si uite asa dragii nostrii se va spala mizeria umana,asta credet cei ce doresc puterea suprema si viata vesnica.Cei buni sa se aleaga,restul,are cine sa se ingrijeasca de ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s