Cine ucide azi un caine, maine va ucide un om…

… strigam cu fiecare ocazie, la fiecare manifestare impotriva eutanasierii cainilor. Anul trecut citeam ingrozita cum un copil de 14 ani a taiat labutele unui catel. Toti am strigat ca avem un psihopat care in curand va ucide un om. Nu a trecut bine anul, ca s-a dovedit ca avem dreptate. Deci nu vorbesc prostii psihologii care spun ca cei care ucid/maltrateaza animalele, exerseaza pentru a trece la uciderea oamenilor.
Inainte de aceasta crima, mass-media a instigat cat a putut de mult la uciderea cainilor. Atanasoaei cu al lui partid portocaliu doreste sa ucida animalele. Rezultatul: toti cei care visau sa ucida, dar le era teama de urmari au trecut la fapte. Doar erau incurajati public de mass-media manipulata de portocalii. Inutil sa mai spun ca ma astept ca dupa prigoana cainilor, sa treaca la uciderea oamenilor, ca doar s-a dovedit cum functioneaza mintea unui psihopat, probabil viitor portocaliu, daca nu incepea sa ucida asa de tanar. Pentru unii crima in masa ii face sa freamate de placere mai mult decat o simpla crima la un pahar.
Acestea fiind spuse, tin sa multumesc: ProTv-ului, Realitatii si tuturor celorlalti care au creat monstri care azi isi vor forma mana pe caini si maine vor trece la oameni. Ma intreb cata audienta vor avea stirile cand prezentatorii de stiri vor fi nevoiti sa fie sarcastici prezentand stirile cu propriul copil ucis de cel care azi a ucis un caine. Oare ii va pieri zambetul sadic din coltul gurii? Eu promit ca le voi face audienta. Dar va fi slaba consolare pentru sufletul meu si al sutelor de caini otraviti, impuscati, loviti cu ranga, injunghiati, morti de foame, abandonati.
Romania este o tara blestemata, iar sufletele ucise isi cer plata.
Ah, cata rautate, cat sange varsat pentru audienta si buzunarele PD-L-ului! Cum faceti voi jocul netrebnicilor! Cum nu va mai satura Dumnezeu! Dar o sa va sature, totul se va intoarce impotriva voastra! Asa sa ne ajute Dumnezeu ca durerea e prea mare!
Ma scuzati, am uitat sa multumesc politiei care prin lipsa de reactie, prin neaplicarea legii incurajeaza comportamentul criminal. Sesizarile facute cu privire la anumite bloguri care instiga la crima (otravirea cainilor) au ramas fara ecou. Multumim presedintelui Romaniei care a fost promotorul crimelor impotriva necuvantatoarelor pe vremea cand era primar. Multumim domnule presedinte ca ati dat nastere unor criminali. Probabil ca face si asta parte din planul diabolic de a ne extermina. Nazistii erau mici copii. Imi pare rau ca politizez, dar cand un partid se crede Dumnezeu, imi este clar ca avem o tara bolnava.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cine ucide azi un caine, maine va ucide un om…

  1. maria l says:

    Subscriu in totalitate la cele afirmate mai sus, eu nu ma mai uit la televizor decat la posturile cu filme documentare si artistice.

  2. Adina says:

    Foarte bine spus, si la obiect…e adevarul pur si dureros, al dezinteresului romanilor, fata de tot ce ni se intampla …meritam ca natie ce e mai rau, pentru ca lasam toti bosorogii frustrati sa ne conduca…ciobanii de la carma…astia ar trebui in primul rand castrati. Si “prostim poporul c televizorul” e perfect adevarata…multi oameni cu scoli, oameni care se vor invatati si care au pretentia ca le stiu pe toate, cred ca in adaposturile primariei cainii sunt eutanasiati cu injectii letale…cat de prosti si terminati suntem…as zice mult mai multe si as folosi cuvinte mult mai dure..dar ca natie, meritam ce e mai rau (nu cainii, noi)

  3. ingrid says:

    Sunt in Grecia pentru 2 zile.Dimineata nici nu am deschis bine televizorul si… program amplu pentru protectia cainilor, pisicilor si a altor animale cu risc de a deveni ale strazii. Acelasi program cu spatiu larg de emisie il intalnesti si la alte televiziuni din tari UE. Pai asta scrie si in legea 9/2008 si in 60/2004 cum ca e nevoie de programe ale televiziunilor, dar si prin alte mijloace pentru promovarea protectiei animalelor si stoparea abandonului. La noi s-a inteles invers cum ca televiziunile sa instige impotriva animalelor. Trebuie “sa strigam” cat mai tare pentru punerea problemelor in fagasul firesc !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s