Atanasoaei & Co. contra lui Dumnezeu

Pentru ca preotimea ortodoxa si-a facut cunoscuta pozitia prin lipsa de reactie cu privire la crimele ce se doresc a fi comise impotriva lui Dumnezeu, declar deschis razboiul politico-religios.
Trebuie sa va amintesc ca una dintre porunci spune: “sa nu ucizi”. Dumnezeu nu a fost selectiv si nu a spus sa nu ucizi oameni, dar sa ucizi caini. Nu, dimpotriva.

In fiecare zi sunt discriminata din cauza normalitatii si faptului ca imi calauzesc viata dupa aceasta porunca, in fiecare zi mi se incalca un drept fundamental al omului, fiind supusa la tortura, tratamente crude si inumane, fiind nevoita sa asist la mascarada regizata de lumea politica si pusa cu succes in scena de mass-media. Prin urmare sunt impotriva crimelor impotriva unor suflete nevinovate. Nu sunt de acord ca din contributiile mele la stat sa se plateasca uciderea acestor suflete al caror singur pacat este ca s-au nascut in Romania, TARA FARA DUMNEZEU.

Il invocam adeseori pe Dumnezeu sa ne ajute, dar cand iesim din biserica dam cate un picior cainelui care cerseste iubire. Probabil consideram ca asa ne intarim rugaciunea (fiind ca un Amin spus la sfarsitul rugaciunii), cand de fapt ne blestemam singuri prin actele de violenta si cruzime indreptate impotriva lui Dumnezeu.

Va rog sa va alaturati acestui razboi sfant si sa spuneti NU EUTANASIERII cainilor de pe strada! Spune NU CRUZIMII, NU CRIMEI!

Ganditi-va ca cei care va cununa si va boteaza copiii au mainile manjite de sangele a sute de suflete, toate acestea pentru banii primiti pentru biserici ridicate la fiecare colt de bloc si Manastirea Neamului. Oare cine face sacrificii, cine varsa sange nevinovat pentru bani? Nu cumva diavolul? Si atunci cine slujeste in casa Domnului?
Oare nu asa arata apocalipsa? Cand preotul slujeste in numele lui Dumnezeu, in casa lui Dumnezeu cu vocea diavolului? (vocea care spune ca animalele nu au suflet sau vocea indiferentei cu privire la crimele comise impotriva unor suflete nevinovate)

Poate va ganditi ca sunt vreo habotnica, nici gand. Sunt un om normal, cu suflet, un om care crede ca Dumnezeu exista, care stie ca animalele au suflet si care stie ca este o crima impotriva lui Dumnezeu sa-i torturezi sufletul, torturand oamenii normali si buni care iubesc si alte fiinte, decat propria persoana.

Daca parlamentarii nu ne aud, Doamne, asculta-ne Tu suferinta, asculta cum urla de durere un suflet nevinovat si fa-ne dreptate acum! Amin.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Atanasoaei & Co. contra lui Dumnezeu

 1. Foarte frumos blog, multi de pe facebook il apreciaza.

 2. Anna says:

  Amin!

 3. terezia ildiko fogarasi says:

  NU CRUZIMII, NU CRIMEI! NU EUTANASIERII cainilor

 4. suhade says:

  …scris din inima ranita..sunt si eu revoltata…

 5. maria l says:

  Dumnezeu exista, dar “slujitorii” Domnului sunt niste oameni fara nimic sfant, care au transformat biserica intr-o mica mosie si nu urmaresc decat sa scoata cat mai multi bani de la cei fara de minte care la pupa mainile manjite de sange, stau intr-o smerenie falsa la slujbe dupa care la iesire se incaiera pentru o sarma sau o bucata de paine, lovesc animalele care le ies in cale cum bine ai afirmat, se duc acasa si isi bat copii,iar barbatii nevestele. Cat despre preoti, vai de capul lor, daca nu le dai bani nu-si deschid nici gura si ce este mai revoltator ca iau acesti bani in “numele Domnului”?!?!?! Eu personal cred ca Dumnezeu exista peste tot si ma pot ruga oriunde , fara sa dau bani pentru asta si fara sa ascult predicile comandate ale preotilor care nu au nici o legatura de cele mai multe ori cu cele sfinte.

 6. Chatte says:

  Doamne, deci nu ti-am zis-o pana acum, dar ti-o zic acum. Iti ador blogul!
  Esti asa ca o picatura care imi unge sufletul ca m-am saturat sa vad peste tot in jur oameni innebuniti, cu priviri pline de ura, pedepsind niste biete fiinte care au doar vina ca s-au nascut aici.

  Sincerele mele felicitari!!

 7. georgeta says:

  MINUNAT!!!!!!!!Cat adevar!

 8. Silvia Munteanu says:

  Mult adevar! Am raspuns cu aceleasi argumente celor care ma trimiteau mai bine la biserica decat sa-mi “pierd” vremea cu cainii si cu aceleasi argumente celor care ma intrebau”dar ce aveti impotriva bisericii”

 9. orietta says:

  foarte frumos…..cred ca aceste cuvinte care iti merg la suflet ar trebui trimise si bisericii ….dar de fapt e timp pierdut….preotii nu se implica in asa ceva…..
  eu sunt PENTRU STERILIZARE SI REPUNERE IN TERITORIU…..NUUUUU EUTANASIEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s