DON’T EXPLORE THE CARPATHIAN GARDEN

In romaneasca “gradina” a criminalei Udrea veti gasi numai trupuri neinsufletite ale cainilor eutanasiati prin cele mai crude si sadice metode: otravire, electrocutare, dupa ce in prealabil puii au fost stropiti cu apa, lovirea cu bata, izbirea de ciment a puilor, impuscarea de catre vanatori chemati chiar de catre preoti, stareti, calugari etc, spanzurare. Metodele sadice de eutanasiere sunt facute publice chiar de mass-media. Politia nu a luat nicio masura in urma sesizarilor facute, mentionand ca nu este de competenta sa. La atat ma gandesc, daca in loc sa ingereze un caine otrava, o va face un copil, de competenta cui va fi sa investigheze cazul?
As zice ca teroristii vor fi mici copii pe langa criminalii care vor lua nastere daca eutanasia va fi legala. Nu stiu cat constientizeaza strainii pericolul pe care il reprezinta actuala conducere a tarii noastre, dar este cat se poate de real. Instigarea la violenta si crima din partea conducerii tarii este cu atat mai grava cu cat in curand criminalii de la noi din tara pot deveni venicii locuitorilor din strainatate. Problema a devenit nu numai nationala, dar chiar internationala. UE ar trebui sa ia masuri aspre de pedepsire a celor care maltrateaza si ucid animalele, pentru ca pericolul este real.

CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to DON’T EXPLORE THE CARPATHIAN GARDEN

 1. adriana says:

  Mult adevar in cuvintele tale.sa nu uitam copilul care a ucis un batran, dupa ce a maltratat un puiut de catel.Populatia Romaniei, chiar uita ca toti de la conducerea tarii sunt ALESII nostrii,iar noi ne lasam dusi de valul politic,care nu face altceva decat sa ne abata atentia de la ceva mult mai important,decat cateii de pe strada.Catei,batrani,copii si adulti ce nu vor putea sa-si tina sufletul curat.

 2. lore says:

  ce trist ptr Romania.Am citit azi ca s-a votat da ptr eutanasiere. nu pot sa cred ca se alege calea cea mai usoara , calea lasitatii.decat sa mai alocam fonduri mai bine ii ucidem, bietele animalute au nevoie de asa putin dar din pacate oamenii care conduc aceasta tara nu inteleg ca si in pieptul lor bate o inimioara care sufera care plange care tanjeste dupa o atingere blanda… rusine Romania ne vrem o tara cosmopolita, europeana, integrata si noi facem asta….trist foarte trist

 3. LACH VERONICA says:

  Ne meritam soarta, sa nu ne plangem.nu stim sa aparam nimic din ceeace am primit si este atat de minunat : natura ,animalele, nimic…..Nu le stim apara

 4. Alexandru Munteanu says:

  Legiferarea eutanasiei va insemna in conditiile existente in prezent in Romania masacrarea a sute de mii de animale fara nici un rezultat caci efectivele se vor reface mereu. NU sunt de acord ca Statul sa foloseasca in acest mod, penru ucidere ,banii pe care eu ii dau prin taxe si impozite.

 5. Silvia Munteanu says:

  Exista loc destul in tara noastra si pentru oameni si pentru animale. Imi este rusine cu atrocitatile si agresiunile fata de animale ce se intampla in tara mea si ma ingrozeste gandul la ce se va intampla cand se va legifera eutanasia, printr-o lege incorecta, nedreapta, anacronica, neconstitutionala si in vadita neconcordanta cu reglementarile si recomandarile europene. Nu sunt de acord ca banii din taxele si impozitele mele sa fie folositi de Statul roman pentru uciderea animalelor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s