Mitingul impotriva eutanasierii cainilor 01.03.2011

Ca urmare a faptului ca au fost “impresionati” de suferinta noastra si a animalelor au decis ca amendamentele privind eutanasierea cainilor sa intre in parlament.

Avand in vedere ca in ultimii ani, politicienii aflati la conducerea tarii si-au aratat coltii, aratand un comportament extrem de agresiv, fiind considerati pericol public, propun infiintarea unei entitati care sa aiba ca scop “eutanasierea” acestor indivizi care aduc un prejudiciu major tarii, incalca drepturile omului si ale animalelor, ataca si ucid cu sange rece, fara remuscari suflete nevinovate (copii, batrani, caini si acum si tineri care doresc sa munceasca)

Pentru ca agresivitatea a atins cote alarmante, consider ca sterilizarea politicienilor nu mai este o solutie. Inmultirea necontrolata a acestor politicieni a scapat de sub control.

IMAGINI MITING (va rog accesati acest link)

 

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Mitingul impotriva eutanasierii cainilor 01.03.2011

  1. Gabi says:

    Eude cand tot zic ca politicieniiastia nu maiasculta de nimeni din lipsa de frica. Macar sterilizati … asa poate ar deveni mai receptivi !

  2. adriana says:

    Daca tot se iau de bietele vietati, ce vom avea de facut cand in curand vom fi atacati de BIPEDE,pentru a ne fura coltul de paine din plasa;FOAMEA ESTE MARE SI MATELE VOR GHIORCAI.Vad ca se promoveaza violenta,asa ca-mi voi lua masuri de APARARE si vai de cel ce ma va atinge si din greseala;eu voi considera daca este greseala sau nu si hop cu violenta pe coastele lui sau ei.Ce vom face cu cei ce ne calca demnitatea i copitele lacuite la pedichiuri? Ce naste violenta tot cu violenta se va starpi dihania.Pacat de asa tara frumoasa,ca este populata de nonoameni.Trebuie sa avem m……..are grija, ca jugul lor are miros de putred.

  3. Dorinta de a trai intr-o societate normala…ramanem doar la gandul ca vom trai vre-odata. Stiti cum e: Speranta moare ultima, dar e si cea mai crunta amagire! Numai cat ma gandesc la societatea noastra si imi da o stare de apatie amestecata cu oboseala si o doza de lehamite. Sustin eutanasierea politicienilor!!!

  4. ani says:

    sunt niste criminali ! :((

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s