Teroristul de Romania

Teroristul de Romania este o varianta mai mica a teoristului care ameninta siguranta nationala a unei tari.
Din pacate, fiind o varianta mai mica, nu inseamna ca acest terorist de Romania nu reprezinta un pericol public si nu inseamna ca in viitor nu-si va extinde interesele criminale peste granita, amenintand siguranta statelor din UE, lucru care deja este dovedit de statisticile de la nivel international, potrivit carora infractorii romani, de la cei mai mici, la criminali periculosi, ameninta viata locuitorilor UE.
Teroristul de Romania este cel care instiga la ura impotriva unor fiinte neajutorate si care ameninta viata oamenilor care isi doresc civilizatie fara crima. Acesti teroristi si-au facut deja site-uri pe care isi promoveaza metodele de agresiune fizica indreptata impotriva animalelor si a oamenilor care le iubesc si le respecta.
In ciuda faptului ca site-urile respective sunt vizitate si de copii, pentru ca nu este restrictionat in niciun fel accesul si ca incalca legile in vigoare, politia nu reactioneaza la plangeri, ba chiar se spala pe maini, spunand ca nu este de competenta lor rezolvarea acestor probleme.
In alte tari civilizate, amenintarea la siguranta si educatia copiilor este tratata cu atentia cuvenita si se iau masuri de inchidere a acestor site-uri.
Inutil sa amintesc ca incitarea la violenta si crima este pedepsita conform Codului Penal cu inchisoare si ca ESTE DE COMPETENTA POLITIEI SOLUTIONAREA ACESTOR PROBLEME CARE AMENINTA SIGURANTA COPIILOR!
Copiii sunt educati in spiritul violentei si crimei indreptate impotriva fiintelor nevinovate (azi li se stimuleaza apetitul pentru crima, ucigand sufletele care nu se pot apara, cam asa cum va fi maine bunicul lor sau parintele lor), iar mass-media ia parte la acest joc criminal.
Teroristii isi motiveaza crimele cu citate din Coran. Teroristii de Romania folosesc versete din Biblie pentru a-si scuza actele criminale. Toti teroristii declara cand ucid fiinte nevinovate ca o fac pentru ca ceilalti nu au suflet si pentru ca sunt un pericol pentru societate. Teroristul de Romania procedeaza la fel.
Si atunci ma intreb CINE REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU SOCIETATE? In ce fel de tara vrei sa-ti cresti copilul si ce doresti pentru viitorul copilului tau? O viata dupa gratii, sau o viata frumoasa, morala, normala? Nu exista cale de mijloc.

De tine depinde viata copilului tau! Nu i-o distruge! Chiar azi depune o plangere la politie si la forurile internationale impotriva teroristului (psihopatului) care ameninta viata ta si a familiei tale! Nu constientizezi inca pericolul pe care acestia il reprezinta pentru tine, dar mai tarziu, poate fi prea tarziu pentru copilul tau!

 

UPDATE: Ca adevarul sa fie complet, UN OM FARA ADAPOST a fost zidit intr-o fosta toaleta publica. Articolul incepe cu … “boschetarul”, cam asa ca maidanezul. Nici omul strazii nu mai are suflet, asa ca au inceput si macelul lor! Ma intreb, oare cati bani se castiga din uciderea oamenilor fara casa, oamenilor nimanui? Se castiga mai mult decat din uciderea cainilor? Metodele de ucidere ale autoritatilor sunt multiple, dar toate au ca scop “curatarea” strazilor de fiintele nimanui, de fiinte lipsite de importanta, de fiinte care nu aduc beneficiu autoritatilor, decat prin moartea lor.

CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM! sau ii va ucide pe amandoi (e si mai profitabil)

Cei care mai au o indoiala ca este asa, sa citeasca comentariile celor care se bucurau daca omul murea si chiar spun ca era mai bine daca il lasau acolo. Asta este realitatea din Romania! “Multumim” mass-media inca o data ca instigati la violenta si crima!

http://www.cancan.ro/actualitate/soc/video-ingropat-de-viu-un-om-fara-adapost-a-fost-zidit-intr-o-fosta-toaleta-publica-152990.html

Comentariul unui viitor criminal pe care voi, reprezentanti ai mass-media il incurajati sa ucida, iar pe oamenii normali ii puneti la zid si ii lasati impuscati de astfel de oameni:

seba gay

08.03.2011
22:50
Mai bine
Mai bine il lasa acolo….

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Teroristul de Romania

 1. Sori says:

  ….superb…..Sunt atinse toate punctele ce se cereau atinse, chiar daca lezeaza imaginea romanului de rand….o imagina trista si REALA in esenta ei. Ft frumos articol ! Felicitari !

 2. Gabi says:

  Eu intreb 2 lucruri: are cineva siguranta ca au fost salvati si acei catei de acolo ? Sau dupa ce l-au scos pe om au turnat placa la loc?
  Si daca erau doar catei … mai intervenea oare cineva ? Oare indivizii astia de se dau mari crestini fiinte superioare, au atata capacitate incat sa isi imagineze cum mor acei caini cu placa de beton turnata peste?

 3. maria l says:

  Articol foarte trist dar din pacate adevarat, suntem pe cale sa pierdem si ultima farama de omenie din noi, si asa cum ai scris asa vor fi si copii nostri, sau mai rai. Cateii au fost salvati, au fost luati de o iubitoare de animale si nu de pompieri, dar nu cred ca se intervenea daca erau doar ei.

 4. adriana says:

  Indiferenta UCIDE,RAPID SI SIGUR.Nu este omoarte lenta,ci rapida, iti sta sufletul pe loc,nu inima,sufletul si gata.

 5. xnici says:

  Stiti ce este mai dureros? Ca suntem tratati la fel de rau cum sunt tratati cainii. Este groaznic in ce fel de tara traim, fara drepturi, fara Dumnezeu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s