ROMANIA, STAI DEPARTE DE RAZBOI!

Basescule, nu ne tara iar intr-un razboi pentru a face jocul celor care vor sa puna mana pe resursele naturale ale unei tari arabe! Nu ucide iar oameni nevinovati, pentru ca vor muri tocmai civilii pe care chipurile vor ei sa-i apere! Nu ne trimite iar romanii la moarte!

SPUNE NU RAZBOIULUI! SPUNE NU CRIMEI!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to ROMANIA, STAI DEPARTE DE RAZBOI!

 1. mircea rodica monica says:

  Nu sunt omul pronosticurilor, dar asociind razboiul cu Romania, fara a lua in calcul pierderile de vieti umane, ar rezulta dublul dezastrului in care clocotim deja.
  Cunoastem foarte bine, nu trebuie sa fii vreun analist profesionist, interesele meschine ce determina interventiile sub diferite pretexte in interiorul tarilor arabe, care daca nu inceteaza, Romania se afla intr-un real pericol. Pacea, un cuvant atat de minunat, este singurul lucru care ne tinea moralul cat de cat, sus. Nu am vazut prea multa atentie indreptata catre dezastrul din Japonia, cred ca aici puteam avea o contributie care sa ne dea satisfactie, nicidecum razboiul. De ce Romania este atrasa de tot ce e negativ, acolo unde exista moarte, unde exista foame, mizerie, cruzime, Romania este cap de lista?!
  Voi spune un NU hotarat razboaielor, de pretutindeni, fiind convinsa ca doar astfel putem demonstra ca viata are prioritate!

 2. xnici says:

  inca Romania nu are o pozitie cu privire la acest razboi, dar dupa cum il stiu pe Basescu, in mod sigur nu se va declara neutru. Mai bine iti manifesti interesul de a ajuta medical victimele, pentru ca observ ca razboiul din Libia este inevitabil.
  In ceea ce priveste Japonia nu am vazut niciun gest de a ajuta. E mai usor sa ucizi decat sa ajuti si in plus astfel potolesti pofta de sange ale unor criminali si iti satisfaci interesele. Ma rog satisfaci interesele altora.
  Va fi o lupta pentru pace de nu va ramane piatra pe piatra. Nu stiu cine a zis asta, dar ce pace este aceea pentru care ucizi sute de mii de oameni.

 3. xnici says:

  Germania ne da iar o lectie de civilizatie. Va sta departe de circul lui Obama. Felicitari! Sunt singurii care au invatat din greselile trecutului, pe cand altii aleg sa-si trimita oamenii la moarte si sa ucida. Hitleristii americani au decis sa ucida arabii prin alte metode. Ii ucide incet, dar sigur si mai ales discret. In loc sa-i adune pe toti la un loc, isca ici colo cate un conflict si isi trimit imediat armatele. In Libia i-au lasat intai pe europeni sa intervina, ca nu cumva sa para mana lor. Suntem chiar asa de prosti? Vom vedea.

 4. adriana says:

  Nici asta,nici altele nu sunt razboaiele noastre si totusi,politica cuiva trimite carne de tun pentru 5000 de euro te miri pe unde.Bine scris:ROMANIA STAI DEPARTE DE ORICARE RAZBOI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s