Conferinta de presa: “Societatea alege viata!” 26.03.2011

Primaria Popesti – Leordeni, Societatea civila si Asociatia “Natura, mostenire pentru viitor”, cu sprijinul asociatiilor: Vier Pfoten, Speranta si GIA – Group Initiative for Animals va invita sambata, 26 martie, ora 13:30 la conferinta de presa “Societatea alege viata!”.

Conferinta va avea loc la primaria Popesti – Leordeni si va fi o demonstratie a solutiilor civilizate care pot ajuta la disparitia cainilor fara stapan, intr-un mod uman si eficient.

Primaria Popesti-Leordeni, Societatea civila si organizatiile de protectia animalelor implicate sustin sterilizarea in masa a cainilor fara stapan, dar si a cainilor cu stapan, care sunt o sursa permanenta a cainilor pe strada.

De asemenea, este importanta returnarea in teritoriu a cainilor blanzi si sociabili (caini comunitari) si retinerea in adapost a celor agresivi sau cu probleme comportamentale.

In cadrul conferintei va avea loc inaugurarea unor padocuri create pentru cazarea cainilor returnati in cadrul institutiilor dar si o campanie de sterilizari pentru caini cu si fara stapan, in care veti avea ocazia sa discutati cu proprietarii responsabili, care decid sa isi sterilizeze animalele, in loc sa abandoneze puii fatati in propria curte

Aceasta este dovada clara a faptului ca SOCIETATEA ALEGE VIATA, cu asumarea responsabilitatii si nu cruzimea a ceea ce implica metoda eutanasiei – metoda ce poate transforma copiii, prin puterea exemplului, in ucigasi iresponsabili.

Aceasta este dovada clara ca pentru rezolvarea acestei probleme, ce persista de decenii, este necesara implicarea si colaborarea celor trei componente de baza ,Societatea civila, autoritatea statului prin Primarie si ONG-urile de specialitate.

O lege care exclude una din componente si care promoveaza uciderea nu va face decat sa creeze haos si lasa problema nerezolvata .

contact: Monica Davidescu , reprezentant Societatea Civila 0745 013 266

Roxana Macoviciuc,reprezentant ONG ,,Natura -Mostenire pentru viitor” 0744673379

Primaria Popesti Leordeni 021.361.40.29/021.361.40.23-Birou Comunicare

articol preluat de pe: http://www.cotidianul.ro/140743-Societatea-alege-viata

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s