Traian Basescu: “Vom trata cainii asa cum ar trebui tratati copiii”

Ce fel de oameni suntem? In ce fel de tara traim?

Vi se pare normal ca liderii politici ai unei tari membre UE, tara crestina, sa instige la violenta, ura si crima impotriva unor oameni normali care doar isi exercita dreptul de a iubi o fiinta lipsita de aparare?

Vi se pare normal ca mass-media arde pe rugul ratingului oameni buni care ajuta fiinte nevinovate, fie ca sunt animale, fie ca sunt copii sau batrani?

Vi se pare normal ca tinerilor si copiilor li se aplica rele tratamente in cazul in care isi arata iubirea fata de animale? Vi se pare normal ca pensionarii care ajuta un caine sunt numiti babe nebune sau mosi nebuni? Aceste “babe nebune” sunt bunicile noastre, oameni care au cotizat ani buni pentru ca politicienii sa aiba palate si vile somptuoase!

Traian Basescu a spus: “Vom trata cainii asa cum ar trebui tratati copiii”. La ce ar trebui sa ne asteptam in viitor? Sa ne fie frica sa dam viata copiilor in Romania pentru ca Dl. Basescu a promis ca va trata copiii asa cum sunt tratati cainii? Ce se va intampla? Vor fi copiii otraviti (asa cum un primar caruia I s-a atras atentia ca din otrava imprastiata prin parcuri ar putea sa ingereze si un copil si a spus ca nu-I pasa?). Vor fi copiii impuscati, ucisi cu sadism, izbiti cu capul de ciment, arsi? Iata cum protectia animalelor merge mana in mana cu protectia vietii copiilor care pot ingera otrava aruncata in parcuri, in locurile lor de joaca, cu protectia oamenilor care se pot afla in bataia pustilor celor care vaneaza ilegal cainii!

Ce fel de executie ne asteapta pe noi, pe copiii nostri, pe bunicii nostri, doar pentru ca iubim, suntem normali si alegem viata? Nu suntem deosebiti, nu suntem inferiori, suntem doar normali!

Art. 5 din Declaratia Drepturilor Omului spune: Nimeni nu va fi supus la torturi, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante”

Zilnic aceste drepturi ne sunt incalcate. Zilnic suntem torturati prin modul tendentios in care sunt prezentate stirile si zilnic suntem supusi la tratamente crude si degradante prin jignirile care ni se aduc! Normalitatea este aspru pedepsita in Romania!

Iubitorii de animale sunt vanati, amenintati cu moartea sau chiar ucisi. Va amintiti de cazul domnului care a sarit in apararea unui caine maltratat si a fost ucis? Sau de omul strazii ingropat de viu pentru ca se adapostise cu niste pui de catei pe care dorea sa-I protejeze?

In ce tara civilizata este incurajata crima? (La Deva, primarul a felicitat vanatorii care au impuscat cainii din oras, desi au comis o ilegalitate incalcand legea si au expus oamenii la un real pericol).

Toti psihologii bine pregatiti stiu ca cel care maltrateaza sau ucide un animal, mai tarziu va ucide un om. Acesti oameni sunt lipsiti de empatie, nu au remuscari si ucid cu sadism si la fel de usor si animale si oameni.

Este inadmisibil ca acest comportament psihopatic, antisocial este incurajat in Romania!

Oamenilor le este frica de caini cand ar trebui sa le fie frica de cei care ucid cainii! Parintii isi incurajeaza copii sa ucida animale si se amuza. Nici nu realizeaza ca tocmai au dat nastere unui delicvent, unui viitor huligan, unui viitor puscarias, drogat, criminal.

Bulgaria tocmai s-a inscris in randul tarilor civilizate pedepsind aspru abuzurile indreptate impotriva animalelor si renuntand la eutanasie. Cat de bolnava este Romania si ce fel de barbari ne conduc aceasta tara, de la noi nu se poate realiza nimic bun?

Dragi parlamentari, sunteti siguri ca vreti votul unor ucigasi? Sunteti siguri ca acesta este modul in care doriti sa conduceti o tara? Sunteti siguri ca violenta si crima sunt normale intr-o tara civilizata membra a UE, tara care doreste sa adere la Spatiul Schengen?

OAMENII NORMALI ALEG VIATA!

Dumneavoastra ce fel de oameni sunteti?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Traian Basescu: “Vom trata cainii asa cum ar trebui tratati copiii”

  1. maria l says:

    Vai de noi, catei, animale in general si oameni…

  2. Kamessytta says:

    Din pacate unora li se pare normal.Asta e lumea in care traim.I-am lasat sa se inmulteasca si acum in loc sa facem ceva cerem moartea lor.Eu una nu as putea sa omor un animal.Am luat o pisica de pe strada si acum a ajuns sa fie sufletul meu.O iubesc exact ca si pe copiii mei, are acelasi loc in inima mea.Am luat-o cu mine in alta tara cand toata lumea imi spunea in zeflemea”cum, iti cari si mata dupa tine”.Ei da am carat-o dupa mine si nu imi pare rau deloc.Din pacate unii au asa o ura impotriva animalelor de nu poti crede.Oricum din partea omenirii nu ma mai mira nimic.

  3. Alice says:

    ma bucur ca ai ridicat problema…toti trebuie sa luptam impotriva eutanasierii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s