Sfarsitul lumii a inceput in Romania

Cei mai multi lupta pentru o cauza. Fie ca duc ajutoare copiilor din sate sarace, unde nu ajunge nici curentul, nici asa-zisa civilizatie urbana, unde chiar daca vrei sa muncesti nu ai unde, fie ca pleaca din tara in Africa unde copii subnutriti mor de boli care la noi, in Romania asa-zis civilizata, nu mai exista, fie ca ajuta batranii care nu se pot deplasa si le duc o masa calda sau le ofera tratamente la domiciliu, fie ca ajuta oamenii cu dizabilitati carora statul are grija sa le ia si insotitotii, daca au nevoie, pentru ca deh, bani pentru biciclete si ucis cainii sunt, dar pentru insotitorul unei persoane cu grad 1 de handicap, nu mai exista sau pentru un asistent maternal, care se vede nevoit sa-si abandoneze copiii carora le-a oferit cat de cat o educatie si putina afectiune; fie ca salveaza necuvantatori. Toti acesti oameni au in comun nu bunatatea, empatia, dorinta de a ajuta, faptul ca se gandesc ca pot si ei sa ajunga asa sau ca se gandesc ca daca nu aveau sansa sa se nasca intr-o familie buna, acum poate mancau si ei din gunoaie. Nu. Acesti oameni au in comun alegerea pe care au facut-o. AU ALES SA DARUIASCA VIATA! Au ales sa ofere cateva clipe de frumusete sufleteasca si de fericire pentru sufletele defavorizate de soarta. Soarta, ce cuvant mare. Dar daca stai sa te gandesti, nu tu alegi cum te nasti sau cum vei trai viata. Azi poti sa ai totul, maine poti sa nu mai ai nimic. Azi poti sa mergi, maine da o masina peste tine si ajungi in scaunul cu rotile. Azi poti sa auzi si sa vezi perfect, maine, un accident iti ia aceste daruri.

Noi toti suntem constienti de darurile divine pe care le-am primit si de binecuvantarea de a fi normali.

Dar mai exista o categorie de oameni, incapabila sa aprecieze darurile primite, incapabila sa ajute, incapabila sa-si rupa din timpul lor pentru a se dedica unei cauze nobile. Si atunci, ce fac? Daca pleci in Africa sa ajuti copiii, aceasta categorie de oameni te va acuza ca nu stai in tara ta sa ajuti copiii de aici. Daca ramai in tara sa ajuti copiii, esti acuzat de interese meschine, iti faci reclama, furi fonduri etc. Daca te ocupi de  animale, in mod sigur furi fonduri (care?) si esti acuzat ca nu te ocupi de copii. Si uite asa, daca pleci urechea la mintile bolnave, care stau in fotoliu, beau bere, injura ca la usa cortului si isi bat nevestele, nu mai faci in veci un bine societatii.

Si iata cum acesti oameni, in loc sa fie blamati ca nu ajuta comunitatea, ajung sa fie ridicati in slavi de catre conducerea bolnava a tarii si sfatuiti sa ucida tot ce prind. Viata nu este pretuita. De ce sa ajuti o fiinta cand poti sa scuipi seminte la coltul blocului? Si iar ma intreb care e sanatos la cap si care bolnav?

Daca insisti in nebunia ta sa ALEGI VIATA, ai toate sansele sa TI SE IA VIATA! De ce? Pentru ca oamenii normali nu au ce sa caute intr-o tara bolnava. Pentru ca psihopatii sunt inchisi in alte tari, iar la noi umbla liberi pe strazi. Ba mai mult, ne conduc tara! Daca va uitati bine in jurul vostru, veti vedea ca asa cum este conducerea unei tari, asa este si marea majoritate a populatiei. Iar in momentul de fata, oamenii sunt needucati, ii desconsidera pe ceilalti, sunt aroganti, fura, ucid. Te infiori cand te gandesti ca trebuie sa fii cu adevarat nebun sa fii altfel decat marea majoritate.

Cine a prevestit sfarsitul lumii, in mod sigur nu s-a referit la un asteroid, la un cutremur care sa distruga pamantul. Nu, s-a referit la sfarsitul lumii civilizate. Nu ne va lovi niciun asteroid, dar rautatea oamenilor este suficienta cat pentru a distruge tot ce este frumos, pur si normal in aceasta lume. Sfarsitul lumii a inceput in Romania. Daca va continua asa, Romania nu va mai exista in scurt timp. Ne vom inghiti singuri, ne vom autodistruge.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sfarsitul lumii a inceput in Romania

 1. angelserena says:

  Foarte foarte bine spus . BRAVO ! Este absolut tot adevarat !

 2. Ioana says:

  Asta simt si eu. Foarte trist, din pacate adevarat!

 3. Gabi says:

  Intr-adevar intr-o tara normala psihopatii, dezaxatii, nebunii in general la fel ca si infractorii, sunt inchisi ca sa nu afecteze oamenii normali ai societatii. Din pacate la noi concentratia de oameni normali este atat de mica, incat rolurile s-au inversat de mult. A fi normal in aceasat tara inseamna ca esti dus cu pluta si trebuie sa fi izolat preferabil chiar decimat !

 4. georgeta predeanu says:

  Aum imi este rusine ca sunt romanca!

 5. Maria says:

  Adevarat! Cu articolul acesta, mi-am luat o revansa si multumesc pentru viziunea ta. Oamenii transpun la scara lor actiunile tale, neacceptand ca avem calitati diferite. Am caini maidanezi pentru ca primesc bani din strainatate si e rentabil, iau caini din strada si ii dau spre adoptie pentru ca m-am bagat in afaceri cu asociatiile (deci sunt responsabila sa fac ceva cu toti cainii aruncati de vecini), am salariu mic dar in chirurgie se traieste regeste din spaga, duc alimente de baza la sinistrati dar am grija sa imi pun si eu de-o parte un bax de ulei. Sa respecti viata inseamna sa inoti contra curentului si sa fii ostracizat de o societate ignoranta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s