Puscaria sau coruptia – ce va alege Romania?

http://www.libertateamea.ro/2011/05/02/hingherii-acuzati-de-uciderea-brutala-a-unui-maidanez-in-strada-risca-inchisoarea/

Citind articolul de mai sus, m-am intrebat: oare si acest caz de maltratare cu dovezi clare va fi musamalizat? Vom asista la un alt caz de coruptie? Pentru ca daca acesti “oameni” nu vor primi pedeapsa maxima, Romania va fi acuzata de coruptie la cel mai inalt nivel. Pe fondul unei instigari la ura, violenta si crima, tot ce ne mai ramane este sa ne facem cunoscuta pozitia de incurajatori ai criminalilor in intreaga Europa.

Draga UE, ai primit o tara de criminali si de corupti, acum sa te speli cu ei pe cap. Ce zici? Nu mai vrei violatori, talhari? Italia este plina de ei? Spania e satula de ei? Hai, lasa ca ti-ai facut-o cu mana ta si inca nu stii ce te asteapta! Stai sa creasca generatia de copii educati in spiritul violentei, care considera ca e normal sa ucizi o fiinta aflata in imposibilitatea de a se apara. Cam asa cum sunt copiii, femeile si batranii. Mie imi este groaza de modul in care s-a deteriorat normalitatea in aceasta tara si de valorile inversate pe care cei mai multi le venereaza.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Puscaria sau coruptia – ce va alege Romania?

  1. adriana says:

    Daca se va zgudui PLANETA,poate atunci se va misca ceva cu adevarat in UE.Ei stiu toate faptele de coruptie din toata UE,dar nu misca nimic atata timp cat au de castigat ceva.

  2. Gabi says:

    Eu de multa vreme tot zic. Daca in Romania s-ar aplica legile din UE pe bune, am fi o tara majoritara de puscariasi. Deci un zid inalt in jurul tarii si restul lumii isi poate turna scursurile aici. Cativa cetateni de bun simnt rataciti pe aici ? … victime colaterale .. este inevitabil !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s