De ce biserica face jocul politic al mortii?

Pentru ca este preocupata cu propriile afaceri necurate!

http://www.realitatea.net/afacerile-bisericii-arhiepiscopia-bucurestiului-vinde-vin-in-locasurile-de-cult_831527.html

Pentru asta platim noi dari la stat! Din banii nostri sunt intretinuti acesti interlopi in sutana! Ma lepad de satana in sutana! Tu te lepezi de satana in sutana?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to De ce biserica face jocul politic al mortii?

 1. Gabi says:

  Biserica cat va exista ea nu va accepta ideea de sterilizare, fiindca asta ar insemna implicit ca accepta si ideea de contraceptie. Pentru indiviziii astia singura metoda de contraceptie este abstinenta.

  • xnici says:

   Dar ce ciudat ca accepta ideea de ucidere in chinuri…

   • Gabi says:

    Nu nu nu … oficial asa pe gura, orice tzaran crestin de rice fel spune ca a ucide o creatura asa de flori de mar nu este ok. Apoi merge acasa ia catelusii in “exces” si ii face marinari fara nici o problema ! Asta cu crestinismul oricum e o ipocrizie crancena. Domne … crezi in nu stiu ce d-zeu ? Bun … la tine acasa strict pentru sufletul tau.De ce avem nevie de biserici si alte institutii ? Pentru spalare pe creier ?

   • xnici says:

    Exact. Pentru ca asa se conduc mai usor oamenii si este mai usor sa ucizi in numele lui Dumnezeu. Cand Dumnezeu este iubire, preotul vine si-mi spune ca trebuie sa iubesti oamenii mai mult decat animalele. Asa spune si Dumnezeu? Oare acolo in casa lui Dumnezeu, sta cineva sa faca selectia sufletelor de animale de sufletele de oameni? Hai sa fim seriosi. Dar biserica se pricepe de minune la manipulare si poate ma repet si imi cer scuze, atata timp cat va fi platita de stat, va face jocul politic al partidului aflat la putere.

 2. Gabi says:

  “Oare acolo in casa lui Dumnezeu, sta cineva sa faca selectia sufletelor de animale de sufletele de oameni?”
  Au gasit preotii o solutie multmai comoda. S-au intalnit la o crasma, si au decis ei ca doar omul are suflet … asa ca nu ai ce selectie sa faci. Trebuie sa iti iubesti aproapele (indiferent de cat de dejectie sociala este) fiindca el are suflet (??) iar animalul, indiferent ca noi il vedem ca este ca un copil care se bucura cand ne vede, si este dependent e noi ca si un copil, s-a decis de mult ca nu are suflet. Noroc ca nu mai suntem in evul mediu … ca ne ardeau crestinii astia pacifisti pe rug ca pe vrajitoare!

 3. Gabi says:

  “Enervat” de cele citite aici am scris si eu … una alta 🙂
  http://my-kitty.net/2011/05/daca-suntem-guvernati-de-puscariasi/

 4. adriana says:

  Pana in 1990,erau: PCR-ul,sindicatul,pionierii,soimii patriei si cateva secte;acum:diverse partide,cat mai multe secte legale si multe,multe biserici;oare de ce ?tot o evidenta a populatiei,a miscarii maselor,o evidenta a celor ce gandesc,sau nu.credinta este in inima fiecaruia,cand este;cand nu,apar acesti emisari in robe,care in loc sa vesteasca viata,ei fac sacrificii de VIETI,aici pun si pruncii,pensionarii,tinerii-batrani si parintii lor.Preotii, ar trebui in mod IMPERIOS sa se ocupe de ERADICAREA PEDOFILIEI IN ROMANIA,de ORFANII de pe strazi si din lagarele statului,de PENSIONARII de pe urma carora ei traiesc.esta adevarat ca avem 2-3-4 exceptii,dar la miile de preleti munca lor este infima.DIN CE ORORI,CRIME SI SACRILEGII ISI VOR CONSTRUI CATREDALA NEAMULUI?Dumnezeu este dragoste,viata,liniste si pace sufleteasca,nu frica si deznadejde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s