Politica PD-L+UDMR: ucideti, ucideti, ucideti!

Nu conteaza ca victime ale crimelor comise de aceste doua partide sunt animalele, copiii, mamicile, angajatii, pensionarii, persoanele cu handicap si copiii aflati in grija asistentilor maternali. Important este ca pe rabojul partidului sa se scrijeleasca cu un cutit insangerat un numar constant de morti. Asa cum spunea si Traian Basescu: “Vom trata cainii asa cum trebuie tratati copiii”. Exact asta este politica acestui partid! Este motto-ul care pune in miscare motorul PD-L si la care subscrie si UDMR. Ce a uitat insa acest partid, este ca in dorinta de a face compromisuri pentru a castiga autonomia si o lege a educatiei favorabila maghiarilor, au pus umarul chiar la distrugerea propriului popor. Pentru ca si maghiarii din Romania suporta consecintele alegerilor demente a metodelor de tortura fizica si psihica la care suntem supusi in ultimii ani cu totii.

Pentru ca planul de exterminare a oamenilor normali sa functioneze, ma intreb daca nu cumva acum, o data cu amplasarea scutului antiracheta, nu vom fi implicati si intr-un razboi. Ramane de vazut cam cat de diabolici sunt conducatorii tarii noastre si care va fi numarul final de victime ale instigarii PD-L la ura, violenta si crima.

Cu aceasta ocazie, doresc sa salut initiativa PNL de a-l exclude din partid pe ucigasul Mircia Muntean – primar de Deva care a incalcat legea instigand la crima si multumind criminalilor. Acum ramane de vazut cine va prelua “lesul” acestui ucigas. Probabil ca PD-L are nevoie in continuare de criminali pentru a-si duce la indeplinire planul hitlerist de exterminare a bunului simt, umanitatii si normalitatii, asa incat asteptam finalizarea actelor de adoptie a ucigasului Mircia Muntean pentru a confirma planul. Acest criminal ar fi trebuit inchis, conform legii, dar probabil ca va fi ridicat in slavi de conducerea tarii pentru realizarea targetului de morti propus.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Ganduri. Bookmark the permalink.

One Response to Politica PD-L+UDMR: ucideti, ucideti, ucideti!

  1. maria l says:

    pd-l (am scris intentionat asa pentru ca nu merita majuscule) recruteaza intr-o veselie ucigasi ca sa accelereze procesul de exterminare fizica si psihica a poporului. Cred ca si hitler ar fi mandru de ei…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s