Recensamant…

…sau numararea persoanelor care au dreptul sa voteze? De ce tocmai acum un recensamant? De ce nu la anul sau peste doi ani? Simplu, este nevoie ca actuala conducere a tarii sa cunoasca numarul exact a numarului de romani ramasi in tara, numarul romanilor plecati in strainatate, pentru a sti exact unde se poate frauda mai bine si unde se poate manipula cu succes. Sa nu uitam cum i-a manipulat Basescu pe romanii plecati la munca in strainatate, cum le-a promis el un trai mai bun in Romania. Ca la scurt timp sa inceapa sa ne izgoneasca si pe noi, cei ramasi in tara.

Din punctul meu de vedere, banii vor fi aruncati pe fereastra, din punctul lor de vedere, este o investitie in campania electorala. Normal tot din banii nostri. Ca tot din banii nostri au inceput sa imparta si daruri printre persoanele alea “betive care nu muncesc”, cum ii numea Basescu. Cum stie Basescu sa-si bata joc de oameni, ca atunci cand are nevoie de ei, sa-i pupe cu cate un litru de tuica sau un kilogram de zahar. Si cat de usor isi vand oamenii sufletul pentru un kg de zahar.

Ma uit la Antena 1. Am devenit fan de cand am aflat ca ne sustin, pe noi oamenii care ne-am saturat sa fim batjocoriti si pe noi iubitorii de animale, care murim zilnic cu fiecare caine ucis. Si din solidaritate pentru ca daca nu esti cu Basescu si ai lui mafioti esti impotriva lor si fac tot posibilul sa te distruga.

PD-L si UDMR sunt distrusi definitiv. Oricat vrea PD-L sa-si schimbe parul (infatisarea – cu porumbei, nu m-ar mira daca ar pune si niste catei pe sigla lor), naravul ramane neschimbat. Si la ce narav bolnav au, in veci nu vor mai iesi castigatori. Altfel, vom fi ucisi.

Deci pe viitor, din Parlament cred ca va face parte USL, PRM, PC si daca se infiinteaza la timp PCR 🙂 Iar in mod sigur presedinte va iesi Victor Ponta. Pare mai uman, mai normal. Cel putin mie mi se pare ca NU se incadreaza in profilul psihopatului. Atat VA IMPLOR, NU MAI VOTATI PDL. Mai rau decat pd-l-istii nu este niciunul. Nici macar Vadim. El este coleric, dar nu psihopat. S-ar putea sa incerce acesti pd-l-isti sa ne pacaleasca cu o imagine falsa, sa ne induioseze. Doar atat sa va amintiti – Basescu a inceput sa ucida cainii, PD-L a continuat uciderea lor cu un sadism de neimaginat. Orice ar fi, imaginea asta sa o aveti in minte. Sa mergeti si la referendum si sa votati impotriva PD-L. Oricat de nemultumiti ati fi de situatia actuala din Bucuresti, daca votati schimbarea actualei organizari a modului de administrare a Bucurestiului, votati moartea si hotia!

ALEGETI VIATA! ALEGETI NORMALITATEA!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Recensamant…

  1. maria l says:

    Mie mi se pare foarte suspect acest recensamant, si nu numai pentru ca vor sa numere votantii. Dupa umila mea parere cred ca urmaresc si “contabilizarea” mai exacta a situatiei materiale a oamenilor, sa depisteze ce mai pot impozita/fura. De fapt cauta un motiv sa intre (legal???) in casele oamenilor si sa creeze o baza de date mai exacta pentru interesele lor obscure,iar pe noi vor sa ne oblige sa semnam aceste formulare de recensamant ca sa devina legale. Oare de unde s-au gasit banii necesari pentru acest recensamant? Intrebare retorica desigur, pentru ca si acesti bani sunt luati din buzunarele noastre, de la gura copiilor, pensionarilor, a bolnavilor …

  2. adriana says:

    Se poate face acest recensamant, punand in cutiile postale foile cu intrebari in dublu exemplar, nu sa vina in casa, pe propietatea mea, cum s-a mai spus, de dus se pot duce si inregistra la circa financiara sau la politie, revin cu nr de inregistrare si in dublu ex. sa se infiinteze ghisee de primire sau de ce nu online ca de asta se foloseste intr-o tara civilizata online-ul. de oameni buni, n-am stat sa ne “cipuiasca”,vin astia in sufletul nostru, mai un batran , mai un bolnav, dupa care vine mosul cu cadoul si gata votul. ma uit in jurul meu,am colegi cu stare materiala buna, pe munca,dar atata indolenta,nici macar 2% nu-i trimit undeva,nu zic la catei, dar nici la un spital,sau nu stiu ca-mi vine sa urlu la ei si gata. SA AVEM GRIJA LA REFERENDUM, PE CE NE PUNEM AMPRENTA.SA FIM LUMUNATI SI PROTEJATI, asa am invatat de la cineva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s