ROMANI PLECATI IN STRAINATATE, MA ADRESEZ VOUA!

Dragi romani plecati departe de tara, vreau sa ma adresez doar voua. Datorita voua, nu pot sa spun multumita, tara noastra este condusa de niste MONSTRI! Nimeni nu a plecat de bine din Romania, dar stiti voi oare cat de mult ati distrus tara votand cu Basescu si PD-L-ul? Stiti voi oare ca in momentul de fata este distrusa cultura, educatia este la pamant, copiii se sinucid, tinerii sunt din ce in ce mai agresivi, mai violenti, oamenii mor in spitale, spitalele se desfiinteaza, dar se infiinteaza aziluri (lagare de concentrare pentru batranii de care s-a saturat statul sa-i mai intretina)? Stiti voi oare ca ne sunt calcate in picioare drepturile si crimele si hotiile sunt musamalizate? Stiti voi oare cati romani mor de foame in urma masurilor aspre luate de conducerea tarii, chipurile pentru a fi salvati de criza? Stiti voi oare ca in urma acestor masuri multi PD-L-isti si-au facut vile, pardon palate, altii si-au cumparat case de milioane de euro, altii au facut terenuri de fotbal in sate in care nu exista electricitate si apa curenta, iar de gaze nu a auzit nimeni? Acum, atentia PD-L-istilor este indreptate spre voi. VOI I-ATI ADUS LA CONDUCEREA TARII! Cum v-au multumit? Va aduceti aminte cate promisiuni v-au facut? V-au promis ca veti putea sa va intoarceti la parintii vostri, la copiii vostri, ca veti avea locuri de munca bine platite in Romania, ca nu va trebui sa mai plecati in veci din Romania. Ca anul acesta si anul trecut, Basescu sa ne indemne sa plecam din tara, daca vrem un trai mai bun. Romanii sunt betivi si lenesi, asta a spus Basescu despre voi, despre noi, despre toti romanii.

Anul acesta, in toamna va vor numara. Da, se face recensamantul nu romanilor ramasi in tara, ci al celor plecati peste hotare. Stiu ca pe noi ne-au pierdut. Niciun om normal la cap nu va vota in veci cu PD-L-ul! Dar ei se bazeaza pe voi, cei care aveti impresia poate ca aici e totul numai lapte si miere. Numa ca laptele s-a stricat de mult si mierea era contrafacuta.

Ma adresez voua pentru ca voi ne-ati bagat in rahat, voi trebuie sa ne scoateti. Nu mai permiteti sa ne distruga niste inculti tara. Nu va este mila deloc de cei care au ramas in urma voastra? Nu va pare rau de copiii morti in 1989?

Atat va rog, ganditi cu sufletul si cu mintea. Veti fi manipulati, veti fi cumparati cu iluzii. Nu va lasati calcati in picioare. Inima voastra are inca forma Romaniei. Inca mai aveti familii, rude, prieteni. Vreti sa-i distrugeti in continuare?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s