Inventarul raului portocaliu…

Pentru ca raul pe care il fac pd-l-istii pare sa nu mai aiba sfarsit si nici limita, am decis sa fac un inventar. Va rog sa contribuiti cu tot ce simtiti voi ca au distrus cei de la conducerea tarii. Voi incepe eu cu cele care pe mine m-au afectat cel mai mult:
– uciderea cainilor si cailor
– taierea veniturilor asistentilor maternali, astfel multi copii au fost aruncati in orfelinate unde toti stim ce se intampla
– manipularea bisericii in folosul lor
– instigarea la violenta, ura si crima
– legalizarea etnobotanicelor
– taierea veniturilor insotitorilor persoanelor cu handicap gr 1 (pentru cine nu stie asta inseamna ca acea persoana nu se poate misca si nu se poate ingriji singura)
– desfiintarea spitalelor
– manipularea mass-media in interesul lor, desi culmea acesti oameni vroiau libertate de exprimare. Pretul libertatii a fost mare se pare. Care libertate? Nu stiu. Libertatea de a spune ce dicteaza pdl

Va rog, completati lista nenorocirilor. Vreau sa le-o transmit tuturor pdl-istilor alaturi de sincere “multumiri” si de urarea: “Sa traiti la fel de bine cum au murit animalele ucise cu cruzime la comanda voastra si sa va bucurati de copiii vostri asa cum s-au “bucurat” catelusele si iepele care si-au vazut puii macelariti si manjii luati de langa ele!”

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inventarul raului portocaliu…

 1. maria l says:

  Lista este completa.

 2. Kiki says:

  – nivelul scazut al educatiei din scoli si facultati (desi in ziua de astazi este foarte usor sa termini o facultate, chiar mai multe, nu ramai cu nimic in cap pe principiul cantitatea conteaza nu calitatea)
  – noul cod al muncii sau noul cod al sclaviei mai bine zis
  – ingreunarea adoptiei animalelor in unele orase (de exemplu: ai voie sa tii maximum 2 animale in casa sau trebuie sa ai aprobarea tuturor vecinilor)
  – contruirea unor cladiri scumpe care nu erau necesare (pe principiul sa acoperim cacatul cu cateva cristale ca sa luam ochii fraierilor de la problemele mai importante)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s