Planul de ucidere a cailor salbatici = atentat la libertatea noastra

Prin ceea ce s-a intamplat cu caii de la Letea, conducerea tarii ne-a transmis un mesaj: daca mai iesiti voi mult din spatiul alocat (prin diverse manifestari, prin prezentarea adevarului in afara tarii), daca mai mancati mult din voturile noastre, veti avea soarta cailor. Nu stiu voi ce ati simtit cand ati vazut imaginile cu calutii, dar eu am simtit ca aceasta conducere murdara a tarii atenteaza la libertatea oamenilor. Furtul cailor, inregistrarea lor cu acte false pe numele unor proprietari manjiti cu 30 euro, chinul la care au fost supusi pe timpul transportului seamna foarte mult cu o rapire planificata de teroristi (sa nu uitam ca Basescu are experienta cu rapitorii). In Romania totul este permis, iar incalcarea legii nu este amendata. Mai mult, “proprietarii” cailor si-au adjudecat caii dupa un vechi obicei se pare, uitand (contra cost bineinteles) ca suntem in secolul 21 si avem niste legi. Bineinteles ca au uitat, pentru ca si autoritatile si conducerea tarii uita ca avem legi . Si daca ei uita ca avem legi, ne fura drepturile si ne ameninta libertatea, oare nu ar trebui sa actionam si noi dupa vechi obiceiuri? “Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Daca legea tot nu pedepseste crimele, actele de violenta si de cruzime, haideti oameni buni sa ne facem singuri dreptate. Justitia e corupta, politia doarme (nu si politia din Ianca!, care nu stiu daca are habar, dar a primit nenumarate binecuvantari si urari de bine din partea a milioane de oameni din Romania si din afara tarii. Singurii care au actionat conform legii. Ar trebui sa fie un exemplu), conducerea tarii instiga la violenta. Ne-am incadra perfect in tabloul “pictat” cu multa “arta” de psihopatii care isi permit sa ne ameninte libertatea si dreptul de a alege viata! Problema este ca cei care ne conduc tara nu si-au imaginat ca tocmai ochiul lor este dorit acum de o tara intreaga. Cine-ar fi crezut ca oamenii chiar reactioneaza cand libertatea le este ingradita si drepturile furate?

Stiti ce este amuzant? Tragicomic? Faptul ca au incercat sa ne distraga atentia de la adevaratele probleme ale tarii prin uciderea cainilor si cailor: saracia, foametea, datoriile scadente anul acesta catre FMI si lista ar putea continua. Dar de fapt au realizat exact contrariul. Ne-au atras atentia si mai mult asupra problemelor sociale ale tarii. Va multumim. Acum stim ca CINE UCIDE UN CAINE, UN CAL, MAINE VA UCIDE UN OM! Problema este ca pentru voi MAINE este AZI! Asa incat macelul animalelor este insotit de macelul oamenilor. Puteti voi, lupilor, sa va deghizati in oaie mult si bine pentru votul de anul viitor. Naravul va tradeaza si este cel mai mizerabil narav pe care l-am vazut in 20 de ani de la Revolutie. Ati ucis tinerii in ’89 si ne-ati amagit cu vise democratice, doar pentru a va pregati terenul pentru planurile naziste.

Daca reincarnarea chiar exista, sunt sigura ca Hitler s-a reincarnat in Basescu.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Planul de ucidere a cailor salbatici = atentat la libertatea noastra

  1. maria l says:

    Sunt de acord cu tot ce ai scris.

  2. Kiki says:

    Haideti sa dam toti un flag la acest videoclip de pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=eFKgvQuir74 , merita scos ! Este un abuz contra animalelor si copiilor, ii baga in sperieti daca vad imaginile alea !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s