Culmea tupeului si a nesimtirii la romani

Cel mai probabil, intaratati de conducerea portocalie, taranii din Delta au inceput sa vocifereze ca le este incalcat dreptul de proprietate. DREPT DE PROPRIETATE. Cuvinte grele, elevate, puse in gura unor tarani simpli care nu au habar ca un drept aduce si obligatii. Ei, dar omisiunea nu este intamplatoare, ci intentionata.

Priviti ce declara primarul din C.A. Rosetti, Antonel Pocora:
“Cetăţenii, indignaţi, mi-au adus la cunoştinţă că vor strânge semnături spre a trimite un memoriu către Avocatul Poporului pentru răpirea dreptului de proprietate asupra cabalinelor. Ei spun că nu înţeleg cum li se pot opri caii la Ianca, ori la Urleasca, aşa cum s-a întâmplat duminică” a declarat pentru gândul primarul Pocora. ” (sursa http://www.gandul.info)

Ce omite acest primar sa le spuna taranilor este ca pentru banii incasati pe cai vor fi nevoiti sa plateasca impozit, pentru pagubele facute de caii lor vor fi nevoiti sa plateasca amenzi, iar pentru abandon si rele tratamente aplicate cailor, dovedite de nenumaratele imagini filmate, vor fi nevoiti sa plateasca amenda sau chiar cu ani de inchisoare conform legii protectie animalelor. Deci, daca taranii se vor adresa Avocatului Poporului pentru “rapirea” dreptului de proprietate, ne vom adresa si noi instantei pentru cele mentionate mai sus. Noi le vom plati 100 lei/cal. Ei vor plati impozit, amenda si ani de inchisoare. Eu zic ca este un schimb corect. Voi ce ziceti?

Domnule primar de ce-i manipulati pe taranii barbari si ii instigati la violenta si crima, dar nu le spuneti ce urmari vor fi? Socant este ca acest primar a participat la alegeri din partea PSD! (C.A. ROSETTI – POCORA ANTONEL PRIMAR P.S.D. , PINDIC GHIOCEL VICEPRIMAR P.N.L  – sursa http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/rezultate-tur-2/tabel-nominal-cu-primarii-si-viceprimarii-din-judetul-tulcea-in-urma-scrutinului-din-iunie-2008.html)

“Nici vorbă de cai sălbatici. Sunt animale aparţinând localnicilor, abandonate, purtând însă semne distincte de identificare declara Directorul Direcţiei Silvice Tulcea, Cătălin Iordăchescu

Pe aceasta cale atrag atentia partidului PSD sa-si tina in frau membrul primar al CA Rosetti, daca la acest moment mai face parte din partid, pentru ca NU VOM INLOCUI UN PARTID UCIGAS CU UN ALT PARTID UCIGAS in veci! Si atentie viceprimarul este de la PNL!!!

(articolul complet puteti sa-l cititi aici: http://www.gandul.info/news/scandalul-cailor-de-la-letea-satenii-se-plang-ca-le-a-fost-incalcat-dreptul-de-proprietate-seful-vier-pfoten-asta-este-chiar-culmea-tupeului-si-a-ipocriziei-la-tarani-8280932)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Culmea tupeului si a nesimtirii la romani

 1. Gabi says:

  E super targul. As pune 100 RON / luna chiar mai mult din salariu meu sa vad cate un taran dinasta indobitocit si necastrat in puscarie … macar un an … desi mi se pare exrem de putin. Si la mentalitatea astora, sincer castrarea ar trebuii sa fie obligatori. Va dati seama ce puradei ies din cretinii astia ? Viitorul tarii !

 2. Adrian says:

  Citez din articol:
  “Nici vorbă de cai sălbatici. Sunt animale aparţinând localnicilor, abandonate, purtând însă semne distincte de identificare declara Directorul Direcţiei Silvice Tulcea, Cătălin Iordăchescu

  Ditamai Directorul,ca sa nu fie doar ridicol e si idiot! Pai daca zici ca .. sunt animale apartinind localnicilor, abandonate… ATENTIEEEE “ABANDONATE”, cacatul asta de director pus la fel ca toti ceilalti la comanda politica, cred ca nici nu si-a dat seama ce prostie a putut sa spuna, animale apartinind localnicilor ABANDONATE! pai daca sunt abandonate, atunci de ce mai sustii ca mai apartin cuiva mai coclitule ce esti?

 3. Gabi says:

  Un caz perfect pentru un procuror tanar care vrea sa se afirme. Un sat plin de tarani, tras zid in jur si numit puscarie !

 4. Kiki says:

  Recent am descoperit acest articol de anul trecut http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/25/proorocie-despre-un-masacru-in-2011-in-romania/ . Desi este vorba despre atacuri teroriste, se aplica si in cazul animalelor omorate, cred eu. Cel mai mult mi-a placut mesajul : “Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om” -cat adevar !

 5. Kiki says:

  Pusticul N. :”Cum vor putea trai adevaratii crestini in vremurile antihristice? Cu ajutorul lui Dumnezeu, cum au trait in toate timpurile. Dumnezeu este cel care ne ajuta, ne hraneste, ne da sanatate, putere, ne apara si ne mantuieste. Conducatorii si guvernele risipesc darurile lui Dumnezeu. Iar cine isi va pune nadejdea in oameni, se va chinui si in aceasta viata, si-n viata cea vesnica. Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om.” !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s