Opreste genocidul! Alege viata! Marti 07.06.2011 – protestam pentru dreptul la o viata normala!

VENITI ALATURI DE NOI:

Toţi cei care iubiţi animalele

Toţi cei care nu iubiţi animalele, dar vreţi oraşe fără câini comunitari

Toţi cei care credeţi în civilizaţie

Toţi cei care doriţi o Românie respectată în lume

 

Veniţi marţi, 7 iunie, la orele 09:00, în Parcul Izvor, la “alveole” (scuarul de la intrarea Camerei Deputaţilor, unde sunt cele patru monumente de la Universitate).

 

Veniţi în număr cât mai mare!!!

Vom manifesta în faţa Parlamentului, şi vom forma o delegaţie cât mai numeroasă care să asiste la lucrările Camerei, din lojele invitaţilor.

Se va supune la vot proiectul legii pentru gestionarea animalelor fără stăpân – o lege necesară, dar concepută prost, păgubos, ineficient, criminal, barbar.

Se prevede aşa-zisa “eutanasiere” a câinilor comunitari – şi nici o măsură de prevenire a proliferării! Nu vom scăpa de maidanezi, în schimb vom avea pe conştiinţă masacrarea perpetuă, periodică, crudă şi complet inutilă, a câinilor ajunşi pe străzi prin reproducere necontrolată şi abandon. Şi aşa suntem de dispreţul Europei şi al lumii întregi, acum vom fi şi mai detestaţi – şi pe bună dreptate! 

Noi dorim o lege raţională, care să reducă la minimum reproducerea, prin sterilizare, recensământ, microcipare şi pedepsire a abandonului.

În schimb, un mare număr de deputaţi se opun, fiindcă au interese financiare în menţinerea ciclului nefast asociat cu perpetuarea pretinsei “eutanasieri”.

Echilibrul de forţe pentru votarea legii e extrem de instabil – situat în zona unei egalităţi influenţabile.

Anumiţi parlamentari dintre cei aflaţi alături de noi (Victor Socaciu, Varujan Pambuccian, Eugen Nicolăescu, Cristian Adomniţei, Aura Vasile) ne-au cerut să venim în număr cât mai mare – ARE IMPORTANŢĂ! De regulă, presiunea societăţii civile are efect asupra nehotărâţilor. Umplerea lojilor cu zeci de invitaţi organizaţi şi disciplinaţi, şi susţinerea printr-o manifestaţie masivă afară, vor determina decisiv rezultatul votului. 

Pentru asta, vă rog din tot sufletul!

FACEŢI UN SACRIFICIU, ŞI VENIŢI!

Indiferent dacă obişnuiţi sau nu să participaţi la asemenea acţiuni.

Indiferent ce sentimente aveţi faţă de animale.

Indiferent cât vă pasă de ţara voastră.

Faceţi-o numai din omenie elementară.

Faceţi-o numai din prietenie.

Faceţi-o fiindcă vă rugăm

Faceţi-o pentru mine. 

Sacrificaţi o jumătate de zi din viaţa voastră, şi veniţi! 

(Şi, de asemenea, răspândiţi la maximum această chemare, fie aşa cum este, fie rezumată, pe toate canalele: Facebook, reţele de socializare, bloguri, forumuri, mass-message-uri, mass-email-uri, mass-sms-uri, etc.) 

AVEM NEVOIE DE VOI!!!

 

Pozitia Parlamentului European

Proiectul sustinut de PD-L este IMPOTRIVA vointei Intergrupului pentru protectia si bunastarea animalelor din cadrul Parlamentului European care a trimis pe aceasta tema o scrisoare catre deputatii romani din care citam:

“Ultima procedura legislativa in Parlamentul Romaniei care planuia sa permita uciderera arbitrara a animalelor sanatoase, nu se incadreaza in spiritul tratatului de la Lisabona, nici in pozitia Parlamentului European pe aceasta tema.

Raportul Parlamentului European referitor la noua strategie de bunastare a animalelor din Comisia Europeana pentru Bunastarea Animalelor a fost adoptat cu o majoritate covarsitoare, confirmand printre alte aspecte largirea ariei si a scopului strategiei pentru bunastarea animalelor in EU si protectia animalelor de companie.

Avand in vedere aceasta pozitie clara, noi, ca reprezentanti ai cetatenilor europeni si membrii in Parlamentul European, cu politete si totusi urgent, rugam Parlamentul Romaniei sa considere pozitia Parlamentului European, in care se afla si reprezentanti ai poporului roman, sa voteze in spirit european, pe baza responsabilitatii dvs etice, pentru unica solutie, bazata pe strategiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii: prindere/sterilizare/returnare.”

Strasbourg , 10 March 2011

 

Marti se va decide nu numai soarta animalelor, ci si soarta oamenilor! CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM! Dovedit din plin de masurile abuzive luate de guvern impotriva oamenilor! Ti se pare normal acest genocid indreptat impotriva animalelor? Daca ti se pare normal, guvernul tocmai a primit incuviintarea ta de a trece la masacrul oamenilor! (apropos decizia Casei de sanatate cu privire la conditiile de internare erau cunoscute de Ministerul Sanatatii de o luna de zile si implicit prin tacere, incuviintate!)

Daca vrei sa opresti abuzurile, hotia, genocidul impotriva oamenilor, TREBUIE sa opresti genocidul impotriva animalelor! NOI SUNTEM PUTEREA!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Opreste genocidul! Alege viata! Marti 07.06.2011 – protestam pentru dreptul la o viata normala!

  1. aurelia manea says:

    Nu am crezut in 2008 ca voi spune de actualul Guvern ca este mult mai agresiv si plin de ura atat impotriva poporului cat si impotriva animalelor.Imi este rusine ca i-am votat si i-am votat cu inima curata.Va rog opriti genocidul impotriva poporului sarman, impotriva animalelor nevinovate si chiar impotriva padurilor.Asa sa va ajute bunul D-zeu.

    • xnici says:

      Cand il aud pe Basescu cum vorbeste imi dau seama ca ne uraste din tot sufletul. Cred ca daca ar putea ne-ar strivi ca pe gandaci.

  2. what is wrong with you people killing furbabies is against the law this has got 2 stop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s