CATE VIETI COSTA UN VOT?

click aici pentru a afla cate vieti costa un vot

Va rog sa dati click pe documentul de mai sus si sa-l transmiteti in toata tara si in toata Europa si de fapt in toata lumea. Trebuie sa cunoasca adevarul si romanii plecati in strainatate, pentru ca se pare ca nu stiu adevarul din moment ce ne-au nenorocit votandu-i pe acesti ucigasi!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to CATE VIETI COSTA UN VOT?

 1. eugenialaszlo says:

  done dodo 🙂

 2. maria l says:

  Sunt cumplit de revoltata, chiar daca me veti judeca, dorinta ma cea mai mare este sa-i vad pe ei, acesti bipezi ordinari in locul animalutelor prezentate. Trimit mai departe.

 3. mihaela says:

  Deci….sincer va spun ca m-au luat frisoanele dupa ce m-am uitat la acele poze cu cainii omorati

  • xnici says:

   Din pacate aceste poze sunt doar cateva. Asociatiile pentru protectia animalelor au o baza uriasa cu fotografii de catei maltratati sau ucisi. Nicio masura nu a fost luata impotriva celor care au facut atat de mult rau. Ce este si mai trist ca cei care au maltratat sau au ucis animalele mai tarziu au ucis si oameni. Dintre copiii care au facut acest rau se numara actualii criminali, violatori, talhari. Este dureros ca se incurajeaza acest comportament criminal, iar legea pe care o vor cei de la PDL va legaliza crima. Ei ii spun eutanasia, dar dovezile arata ca este ucidere cu sadism a animalelor. Pana si metodele de prindere ale acestora sunt abuzive. Nu stiu daca ati vazut in afara tarii. La tranchilizant se apeleaza ca la o ultima solutie. La noi cainele, daca este bland este ucis imediat ce a fost prins si este ucis in chinuri. Chiar acest lucru l-a vazut un coleg in plin parc unde se jucau copiii. Un hingher a luat un caine bland de gat si il strangea puternic, in timp ce copiii priveau neputinciosi aceasta scena. Asta nu vrea nimeni sa inteleaga (sau poate inteleg si le place ideea de a ucide o fiinta in chinuri).

   • virginia sandu says:

    nu pot sa inteleg cum se intampla asa ceva!bine zicea cineva ca trb exorcizati parlam. mi-e mila de aceste animale neajutorate.oameni buni,hai sa ne adunam!

 4. Proventus says:

  Super marfa!!!!! ASA DA SINTEZA CLARA! SHAAAAAARRRREE?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s