Vei eutanasia prin vot politicienii care instiga la ura, violenta si crima impotriva oamenilor si animalelor? – rezultate sondaj

Vei eutanasia prin vot politicienii care instiga la ura, violenta si crima impotriva oamenilor si animalelor?

Răspuns

Percent

 

Da!

89%

 

Nu, si eu fur/ucid si o duc bine in Romania (atata timp cat ura, violenta si crima sunt incurajate de stat nu am nimic de obiectat)

8%

 

Nu stiu/Nu-mi pasa

3%

 

 

Desi este dureros ca 8% fura/ucid si se mandresc cu asta, iar altii sunt indiferenti, cel mai mare procent este al OAMENILOR NORMALI. Tin sa va spun ca acest blog nu este citit numai de iubitori de animale, asa incat este o mare bucurie sa primesc confirmarea ca oamenii incep sa devina mai constienti de faptul ca cei care aleg sa ne ucida sufletul (prin deciziile macabre de ucidere in chinuri ale cainilor si cailor), ne vor ucide in curand si pe noi, dovada fiind masurile ANTI-OAMENI luate in ultimul timp de catre actuala conducere a tarii.

Intrebarea mea este: Pana cand vom mai permite acest genocid? Altii nu s-au putut apara, dar noi avem toate armele pentru a porni la lupta si nu o facem! De ce?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vei eutanasia prin vot politicienii care instiga la ura, violenta si crima impotriva oamenilor si animalelor? – rezultate sondaj

  1. sandra sheehy says:

    killing is murder,therefore the law should never be on the side of death.a good law would mean life truth and justice for all the members of this country.
    please let god guide your hand towards a good law.

  2. iolanda says:

    l Sigur ii voi eutanasia prin vot pe politicienii care instiga la ura,violenta si crima impotriva oamenilor si animalelor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s