IESIM IN STRADA SAU NE UCID!

Ne-au distrus tot ce a fost bun in aceasta tara! Cultura, educatie, spitale! Au taiat pensii, au taiat alocatii, au taiat salarii! Ne-au distrus sufletul, ne-au calcat in picioare! SUNT AROGANTI, SUNT DIABOLICI, SUNT CONDUCATORII CEI MAI NEMERNICI PE CARE ACEASTA TARA I-A AVUT VREODATA!

Au zis ca vor vota uciderea in chinuri (pardon eutanasia) cateilor de pe strada, pentru ca asa vor castiga voturi. Prin masurile luate de ei au dovdedit ca vor distruge batranii si copiii. Probabil ca statisticile lor mincinoase arata ca si asa vor castiga voturi. Au legalizat drogurile si astfel au transformat copiii in potentiali sinucigasi sau ucigasi! Au instigat la violenta si crima impotriva animalelor si impotriva oamenilor normali care le iubesc!

PANA CAND? PANA CAND? PANA CAND?

IESIM IN STRADA MARTI 07.06.2011, ora 9 in Parc Izvor in fata Palatului Parlamentului pentru a lupta pentru viata. Ce alegem? Ii ucidem pe ei, dandu-i jos de pe piedestatul de ura pe care si-au cladit carierele politice sau NE UCID EI PE NOI? Diavolul este mic copil pe langa modul diabolic in care se comporta deputatii PD-L-isti! ESTE INADMISIBIL!

Tocmai am aflat ca in Tulcea sunt ucisi intr-un mod greu de imaginat cateii din adapost, in alte orase este pusa otrava. Acceptati asa ceva?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to IESIM IN STRADA SAU NE UCID!

  1. adriana says:

    Pana in prezent,cetatenii acestei tari,nu cred ca vor urma ei la crematoriu.

  2. adriana says:

    Atata timp cat ceei ce ne conduc tara,alesii poporului,nu tin cont de miile de semnaturi impotriva eutanasierii cateilor,degeaba mai organizeaza referenduri,catot isi bat joc de noi.

  3. iolanda says:

    Veniti in numar cit mai mare !rugati si prietenii sa vina,e vital,pina nu e prea tirziu!Sa vada ca noua ne pasa!Sa vada lumea intreaga ca ei sunt criminalii ,nu noi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s