Sa nu sapam mormantul copiilor nostri!

“Şase lucruri urăşte Domnul, şi chiar şapte Îi sunt urâte:

(1) ochii trufaşi,

(2) limba mincinoasă,

(3) mâinile care varsă sânge nevinovat,

(4) inima care urzeşte planuri nelegiuite,

(5) picioarele care aleargă repede la rău,

(6) martorul mincinos,

şi (7) cel ce stârneşte certuri între fraţi”.

Proverbe 6:16-19

Poate ca nu intamplator mor atat de multi prunci, poate ca nu intamplator mor atat de multi tineri in accidente stupide, poate ca nu intamplator atat de multi parinti parasesc aceasta lume mult prea devreme, lasand in urma copilasi tristi si singuri.

Poate, daca am fi mai buni, mai iubitori, mai respectuosi cu natura, cuvantatorii si necuvantatorii, fratii nostri iubitori de animale, daca l-am accepta pe Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu iubirea lui, toate aceste tragedii nu ar mai avea loc.

De ce sa fim ura? De ce sa ucidem fiinte nevinovate? De ce sa facem rau celor care au ales sa nu ucida?

Toti banii castigati prin varsarea de sange nevinovat, nu vor ajuta la vindecarea acestor tragedii, cand pacatele noastre se vor intoarce impotriva noastra. Nu lui Dumnezeu sa-i cereti socoteala, cand veti vedea cum ceea ce va este mai drag pe lume se topeste in bratele voastre, ci voua insiva. Sa va uitati in oglinda si sa va priviti trecutul. Roata e rotunda. Ce semnati acum, veti culege mai tarziu. Daca semanati ura, violenta si crima, veti culege boli, accidente si moarte mai tarziu, dar acest mai tarziu, a inceput sa fie chiar un viitor apropiat, pentru ca totul s-a accelerat, iar plata vine grabnic, doar doar ne trezeste la realitate. Si nu Dumnezeu va fi de vina, ci chiar voi. Nu Dumnezeu ne pedepseste, ci noi insine. 

Ganditi-va numai la ceea ce scrie mai sus si la cat de mult rau s-a facut prin starnirea violentelor fata de animale si iubitorii de animale. Au fost incalcate toate pacatele, a fost facut tot ce lui Dumnezeu, Universului, energiei superioare, cum vreti voi sa numiti puterea care ne-a creat, ii displace. Si asta pentru ce? Pentru satisfacerea unei placeri, pentru bani, pentru ca avem niste frustrari? Credeti ca toate acestea vin de la Dumnezeu? Cum sa vina raul de la Dumnezeu?

Haideti sa fim mai buni, mai iubitori, mai respectuosi cu cei de langa noi, chiar daca sunt iubitori de animale, sa fim mai respectuosi cu natura, sa nu aruncam gunoaie prin creierul muntilor si chiar pe strazi, sa ne educam copiii in spiritul iubirii fata de animale. Vom atrage binele, vom face tara mai frumoasa pentru ca aici stam, aici locuim, aici este viata noastra. Oare nu meritam sa ne daruim iubire? Oare nu meritam sa avem parte de respect si de bunatate din partea celor de langa noi? In ce fel de tara vrem sa ne crestem copiii? Oferindu-le afectiune copiilor si educandu-i sa fie buni unii cu ceilalti, nu vor fi nevoiti sa invete sa dea din coate sau sa calce pe cadavre pentru a reusi, pentru ca si ei ar putea fi loviti de coatele celor asemanatori lor sau ar putea fi considerati cadavrele pe care trebuie calcat pentru a ajunge sus. Cand faci bine, tot ce este mai bun vine la ei. Sa uitam astfel de boli, de accidente, de moarte timpurie.

Sa nu sapam mormantul copiilor nostri! Sa fim mai buni cu fiecare zi, sa fim mai iubitori cu fiecare secunda! Sa reflectam in oglinda universala doar iubire pentru a primi doar iubire.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Sa nu sapam mormantul copiilor nostri!

  1. Kiki says:

    Foarte frumos spus dar cui ii pasa ?! Am inteles ca a inceput maratonul otravirii cainilor si pisicilor… pe forumuri/bloguri toata lumea vorbeste destul de usor de uciderea unui caine de parca ar vorbi despre mersul pe jos ! Doar cu ajutorul interpolului am reusit sa dam jos un forum care instiga la ura asupra cateilor. Nu poti sa fii iubitor si sa nu ai ganduri rele indreptate asupra celor care chinuie animale- astfel de sub-oameni nu vor sa vada decat suferinta !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s