Mare mars mare de Ziua Internationala a Eliberarii Animalelor in data de 24.07.2011

               DUMINICA, 24 IULIE 2011Organizatiile “Cutu, cutu”, Ute Langenkamp Iubiti Maidanezii”, “Lolek si Bolek”, “Societatea Vegetarienilor din Romania”, “Natura, mostenire pentru viitor”,  “Caleidoscop”, “Cu sufletul”, si protector de zona Antonela Pascale, ne invita sa serbam Ziua internationala a eliberarii animalelor prin mars si proiectie de filme.

 

Comunicatul Cutu-Cutu ne transmite urmatoarele informatii utile legate de marsul de duminica:

“Marsul va incepe la Muzeul Grigore Antipa la orele 16.00. Intre orele 16.00-16.30 are loc afluirea, la orele 16.30 pornim in coloana pe b-dul Lascar Catargiu-Piata Romana- Calea Victoriei-Splaiul Independentei-Pod Opereta-Tribunal-Parcul Unirii.

 

Vom purta bannere si pancarte cu inscriptii referitoare la drepturile animalelor, vegetarianism, dragostea fata de animale. Vom aduce animale de toate felurile din plus, goarne si fluiere. In zonele cu trotuar ingust vom merge in coloana de cate 2 sau chiar cate unu, fara a bloca trecerea celorlalti trecatori. (Trebuie sa ne protejam de soare cu palarii, umbrele si apa).

 

In jurul orelor 18 vom ajunge in Parcul Unirii unde vom vorbi despre Ziua Internationala a eliberarii animalelor si vom proiecta filme educative si demostrative. Intre orele 19.45-20.00 are loc defluirea, dupa care ne despartim.

 

Urmarim sa responsabilizam cat mai mult oamenii fata de dreptul la viata al animalelor de companie, al “animalelor din farfurie”, din crescatorii, al celor de la circ, din padure, din salbaticie, din aer sau din apa. Toate animalele au dreptul la o viata decenta.”

 

Contact:

 

Protector de zona Antonela Pascale, pascaleantonela@yahoo.com

 

Pres. Marcela Pisla, Asoc. “Cutu, cutu”, tel. 0720/798.273, 0766/251.158, 0741/508.632 (apel intre orele 15-17 sau sms in afara acestui interval), asociatia_cutu_cutu3@yahoo.com, www.cutu-cutu.ro

 

http://www.svr.ro

 

Este o zi importanta pentru viata necuvantatoarelor pentru care merita sa luptam! Animalele nu pot sa vorbeasca, dar sufera la fel ca noi, simt durerea ca si noi. De noi depinde sa nu mai existe durere pentru ele, de noi depinde sa le amintim ca oamenii pot sa ofere si iubire.

Am primit un poster pe care scrie CARNE=MOARTE. Cand ucizi un animal, esti cu un pas mai aproape de boala si implicit de moarte. Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Mare mars mare de Ziua Internationala a Eliberarii Animalelor in data de 24.07.2011

 1. Rosi Caswell says:

  These atrocities must stop. There is never any excuse for abuse of animals. The world watches you Romania. Let us hope we see you do the right thing!!! Rosi Caswell Animal Whisperer Therapist

 2. Albumita Lucan says:

  Regret din suflet ca nu pot participa, dar cu sufletul sunt alaturi de voi, acesti oameni minunati, cu suflet frumos, care iubiti si aparati bietele animale nevinovate.Succes si sper ca marsul sa fie o reusita. Multumesc tuturor celor ce vor participa.

 3. Jill says:

  Good Luck for the march!

 4. R A Martoli says:

  The appalling slaughter of dogs and other animals should stop: it’s barbaric.

 5. DUMINICA, 24 IULIE 2011, Organizatiile “Cutu, cutu”, Ute Langenkamp Iubiti Maidanezii”, “Lolek si Bolek”, “Societatea Vegetarienilor din Romania”, “Natura, mostenire pentru viitor”, “Caleidoscop”, “Cu sufletul”, si protector de zona Antonela Pascale, ne invita sa serbam Ziua internationala a eliberarii animalelor prin mars si proiectie de filme.

  Comunicatul Cutu-Cutu ne transmite urmatoarele informatii utile legate de marsul de duminica:

  “Marsul va incepe la Muzeul Grigore Antipa la orele 16.00. Intre orele 16.00-16.30 are loc afluirea, la orele 16.30 pornim in coloana pe b-dul Lascar Catargiu-Piata Romana- Calea Victoriei-Splaiul Independentei-Pod Opereta-Tribunal-Parcul Unirii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s