Otravit cu o prajitura destinata uciderii cateilor

Avem dovada faptului ca cei care ucid animalele, nu au remuscari cand un om moare sau sufera ca urmare a actiunilor lor. Omul care a fost la un pas de moarte, are acum sechele foarte mari. Important este de stiut: cel care a otravit omul, a platit pentru faptele lui? Pana la urma poate a actionat deliberat. Cel care a vrut sa ucida cateii si a fost la un pas sa ucida un om, de ce nu se revanseaza fata de acesta, oferindu-i suport financiar, pentru ca in definitiv este vinovat de ceea ce s-a intamplat. Acestia sunt iubitorii de oameni? Nu as vrea sa ma iubeasca in acest fel un om.

Va rog sa cititi si voi articolul de mai jos si poate are cineva posibilitatea sa faca investigatii. Stim cu totii ca jurnalistii sunt vanduti celor care au interese sa manipuleze, asa incat nu prea ai cum sa apelezi la ei sa-i rogi sa-si faca treaba eficient.

http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/soc-in-groapa-un-fost-angajat-al-lui-dinamo-a-fost-otravit-de-o-prajitura-destinata-cainilor-173455.html

Astfel de tragedii se pot intampla oricand. Zilnic este aruncata otrava in parcuri, inclusiv in locurile de joaca destinate copiilor. Poate aceste actiuni barbare vor inceta daca un copil va ingera otrava destina cateilor. Dar nu ar fi pacat ca o astfel de tragedie sa stopeze un act de cruzime din partea autoritatilor?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s