De ce iubitorul de animale nu este zoofil

Incapabil sa inteleaga iubirea pentru o fiinta nevinovata, romanasul de cartier face o acuzatie caraghioasa menita dupa mintea lui redusa sa jigneasca. Dar cum romanasul acesta nu stie ce este acela un dictionar, habar nu are ca cel mult se incrimineaza singur si produce valuri de rasete pe seama lui in randul iubitorilor de animale.
Dar sa clarificam. Zoofilul este un pervers sexual care isi satisface poftele cu animale sau pasari. Ce nu stie romanasul este ca aceasta practica produce suferinta animalului, lucru imposibil de acceptat pentru un iubitor de animale. Prin urmare, romanas incult, cand incerci sa ne jignesti, priveste-te in ooglinda, pentru ca e posibil ca tu sa fii zoofil, pentru ca atunci cand provoci suferinta unui animal, iti obtii o placere. Si in acest caz, ma cam gandesc ca placerea poate fi de natura sexuala, dar iti este frica sa nu fii prins in toiul actiunii cu un animal si atunci simulezi actul sexual cu acesta, ucigandu-l in chinuri. Prin urmare, daca exista un zoofil, atunci tu cel care nu iubesti animalele poti fi numit zoofil, mai ales atunci cand provoci suferinta unui animal, satisfacabdu-ti poftele si placerile.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to De ce iubitorul de animale nu este zoofil

  1. Gabi says:

    Foarte buna abordarea. Chiar nu aveam timp sa gasesc o explicatie ca sa le inchid gura acestor infractori in libertate.
    Pentru noi animalul este ca si un copil, membru al familiei. Pe copil il ingrijesti, il ajuti, il protejezi.
    In schimb ce fac acesti cocalari cu animalele se reflecta in modul cum se poarta cu “femeile” lor: le abuzeaza, le violeaza, le injosesc, si in cazuri extreme (nu rare) le si ucid. Pacat ca aceste creaturi nu trebuie sa isi castige dreptul de a procrea. Multe treburi s-ar rezolva in timp daca aceste gunoaie sociale nu ar mai infesta societatea in care traim !

  2. xnici says:

    In afara exista zeci de carti si studii care arata legatura dintre violenta indreptata impotriva animalelor si violenta domestica. Ong-urile care protejeaza drepturile copiilor si ale femeilor supuse violentei domestice ar trebui sa ni se alature in lupta noastra. De ce? Simplu. Daca opresti si pedepsesti violenta impotriva animalelor care sunt fiinte lipsite de aparare asa cum sunt si copii si femeile, ai toate sansele sa previi tragediile de mai tarziu. Dar, ma intreb, oare aceste ong-uri la care din cate stiu lucreaza si psihologi (care ar trebui sa aiba cunostinta despre acest fenomen), au interesul sa stopeze actele de cruzime si daca nu cumva violenta domestica le umfla fondurile. Oricum, cert este ca e mai usor sa previi decat sa tratezi si atunci cum sa nu te intrebi de ce psihologii din Romania sustin acest masacru al animalelor, stiind (daca chiar au invatat in facultate) ca violenta impotriva animalelor degenereaza in violenta impotriva oamenilor, cele mai vulnerabile categorii fiind copiii si femeile?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s