Programe educationale in scoala

Pe facebook mi-a cerut prietenia Clubul Cainilor Utilitari. Mi-am aruncat un ochi pe pagina lor de internet si am descoperit ceva foarte interesant. Un program pentru educarea copiilor in sensul unei interactiuni sanatoase cu cateii, fie ca sunt ai lor sau cei de pe strada. Pe toti ne preocupa siguranta copiilor, fie ca sunt ai nostri, fie ca sunt ai prietenilor nostri, sau rude dragi. Uneori, oricat de mult ne straduim sa-i invatam despre interactiunea cu animalele, nu reusim sa le vorbim pe limba lor si riscam sa-i speriem, astfel dezvoltand fobii periculoase, care pe viitor le pot crea probleme psihice grave. Tocmai de aceea, consider ca fiecare scoala, fiecare parinte ar trebui sa solicite interventia acestor oameni deosebiti alaturi de necuvantatori salvati de pe strada, educati pentru a-i invata pe copii iubirea si modalitatea de a avea grija de ei, fara a se expune niciunui risc.

Programul revine in scoli incepand cu luna septembrie si trebuie sa stiti ca nu veti plati niciun leu. Copiii dvs. vor invata sa iubeasca, sa respecte si sa ingrijeasca o fiinta neajutorata, ceea ce le va spori respectul de sine si increderea in fortele proprii. Oferiti-le copiilor dvs. sansa de a invata si a se distra intr-o companie selecta de codite fericite.

Va rog sa accesati site-ul de mai jos pentru detalii:

http://www.caini-utilitari.ro/acasa/cursuri/copii/

Si daca v-au placut, puteti sa-i sustineti si pe facebook:

http://www.facebook.com/pages/Clubul-Cainilor-Utilitari/113222132075192?sk=app_14167664298

Animalele ne ofera neconditionat iubirea lor si ne pot vindeca de nenumarate afectiuni prin simpla lor prezenta.

Pentru a sustine acest proiect minunat, faceti un gest care nu va costa nimic: donati cei 2% din impozitul pe venit (anul viitor pana pe data de 15 mai). Dar din dar se face rai!

Dar cel mai mare ajutor pe care puteti sa-l dati voluntarilor din Clubul Cainilor Utilitari, este sa le permiteti sa le prezinte copiilor un strop de civilizatie, asezonat cu hohote de ras!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Programe educationale in scoala

  1. adriana says:

    In primul rand trebuie educati unii bunici ce sunt foarte muderni in machiaje si haine,dar cand te vad cu un catel in lesa se stramba,unii parinti si apoi putem vorbi despre copii,care in mare parte sunt iubitori de animale.Cand era mica copila mea si isi dorea un animalut,mai ales un catel,eu am fost impotriva-1988-2000,nici o clipa nu mi-am dat seama ca ar fi fost un companion minunat.Am auzit intr-o zi in tramvai doi patinti ce discutau despre copii lor.Fiecare luase cate un catel copilului.Devenisera mai responsabili fata de viata,mai sociabili,mai indrazneti.Chiar unul din parinti,neavand cine sa-i primeasca copilul de la scoala,era foarte bucuros de acel suflet,ce-i intampina copilul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s