Pentru carnivori si nu numai

Nu vi se pare interesant ca medicii care va recomanda sa mancati carne si lactate si va spun ca va omorati copiii daca nu-i intoxicati si pe ei cu aceleasi produse animale, sunt tocmai cei care nu gasesc leacul cancerului?
Nu vi se pare interesant ca cei care va recomanda sa va schimbati dieta cu una vegana sunt tocmai cei care au reusit sa vindece in proportie de 100% cancerul, chiar si in faze terminale?
Cand mergeti la medic si va spune ca veti muri daca nu mancati carne, sa-l intrebati cati pacienti bolnavi de cancer a avut si cati au murit?
Cand cineva va recomanda sa renuntati la produsele animale, asultati sa va spuna de ce afectiuni a scapat sau de ce afectiuni a vindecat oamenii aflati in grija sa.
Aveti o sursa bogata de informatii si cu toate acestea va lasati manipulati de cei care au interes sa va imbolnaveasca. De ce? Simplu. Un om sanatos nu aduce niciun venit in buzunarul medicilor, insa un om bolnav ii va imbogati, cel putin pana isi va da duhul. Am o colega bolnava de cancer, cu un venit mic. Desi nu o insanatoseste nimeni, dimpotriva merge din rau in mai rau, medicii nu sunt rusinati sa-i ceara bani de la obraz si nici nu au bun simt sa o refuze, atunci cand le indeasa banii in buzunar. In schimb o mai pun si sa plateasca tratamentul, pentru ca uneori Casa de sanatate nu poate suporta o cheltuiala atat de mare. In aceste conditii, ce-ti ramane de facut? Iti astepti moartea tarandu-ti boala prin spitalele iadului. Alternative sunt, dar daca medicul iti spune ca numai cu citostatice te faci bine, desi tu te topesti pe picioare, cum sa crezi un “vraci” care iti spune ca minunile exista, dar trebuie sa renunti la produse animale si te vindeci? Pe cat de simplu suna, pe atat de adevarat este. Cancer, diabet, obezitate, boli de oase, boli de piele, infertilitate, depresie, boli psihice. Nimic nu este incurabil pentru aceasta dieta de viata sanatoasa. Si atunci sa nu cred ca oamenii se complac in boala? Sa nu cred ca le place sa fie compatimiti? Sunt un exemplu de ce poate face un regim vegan. Stiu exemple de oameni vindecati de boli incurabil cu diete raw vegane (hrana vie). Exista carti, exista declaratii. Rata de vindecare 100%. Cati medici va pot prezenta statistici cu cazuri vindecate in proportie de 100%?
Poate cel mult 1% din bolnavii de cancer scapa in urma operatiilor si citostaticelor. Dar daca aveti ghinionul sa va numarati printre cei 99%?
Nu va ganditi ca daca mama voastra a trait mult cu o dieta bazata pe grasimi animale, voi sau copiii vostri vor trai la fel de mult. Uitati-va cum arata mama voastra, cum aratati voi, ganditi-va cum va simtiti acum si apoi priviti cum arata copilul vostru. Oare este bine ca acum este gras, obez, ca este anemic, ca are spasmofilie? Poate vi se pare ca nu are nicio boala grava. Dar in ce vor degenera aceste afectiuni, va ganditi?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Pentru carnivori si nu numai

  1. Elisa says:

    Am rude (apropiate) care au fost rapuse de cancer.
    Imi pare rau ca nu am stiut acum 10 ani ca (o anumita) hrana de ucide dar hrana (vie) te vindeca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s