Actuala conducere a tarii uraste romanii?!

Vacanta parlamentara aproape a trecut. Prin urmare, au inceput iar atacurile la adresa normalitatii.

Nici nu credeam ca au incetat vreodata, speram doar ca binele sa invinga. Dar, cand in Romania este iadul, eu ma astept sa ne conduca tara niste ingerasi.

Zilele acestea citeam ca Sulfina Barbu, (in numele PDL?), a inceput iar sa atace sufletul iubitorilor de animale si sa puna la cale strategii de ucidere in masa in chinuri inimaginabile pentru unii, cat se poate de reale pentru cei implicati in salvarea sufletelor nevinovate, a cateilor strazii.

Toti se intreaba de unde apar acesti catei. Ei bine, ei nu au picat din cer, prin urmare singura cauza este nesterilizarea si abandonarea puilor, ba de cele mai multe ori a mamicilor cu pui si imperecherea cateilor de rasa cu stapan cu catei de pe strada si chiar abandonarea cateilor de rasa cand cresc si nu mai sunt niste pui draguti.

Pentru ca toti striga sus si tare ca nu exista solutii, tarile civilizate se incapataneaza sa ne dovedeasca ca exista o singura solutie aplicata cu succes la ei si anume: sterilizarea obligatorie a cateilor cu si fara stapan si microciparea lor pentru ca in caz de abandon, cel care a abandonat sa fie sanctionat. In cazul in care nu este sterilizat animalul, stapanul acestuia se oblige sa plateasca o taxa pentru ca se presupune ca doreste imperecherea pentru obtinerea banilor din comercializare puilor, prin urmare taxa este cat se poate de normala, pentru ca noi toti platim impozite si alte contributii pentru veniturile castigate. Ba mai mult Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un studiu prin care au dovedit ca eutanasia nu rezolva problema inmultirii necontrolate a cateilor, ba mai mult ajuta la inmultirea lor, cresterea gradului de agresivitate datorita metodelor barbare de prindere si este si extrem de costisitoare. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda sterilziarea cateilor cu si fara stapan ca singura metoda eficienta care a dat deja rezultate in tarile pe care le ridicam noi in slavi ca nu mai au catei pe strada.

Si atunci, ma intreb ca om normal, inteligent si rational, de ce actuala conducere a tarii ne uraste atat de mult, incat NU DORESTE aplicarea acestei metode eficiente pentru a nu mai fi catei pe strada, ba mai mult doreste inmultirea lor, lucru dovedit de campania de eutanasiere initiata de Traian Basescu pe vremea cand era primar in Bucuresti, metoda preluata de multe orase din Romania si care s-a dovedit cel mai prost gandit plan. Toata lumea care a avut curiozitatea sa vada ce se intampla intr-un adapost de stat a fost oripilat de metodele de “eutanasiere”, modul in care NU erau hranite animalele si lipsa de tratamente medicale, desi  pe hartie figurau toate cheltuielile aferente unor servicii care in mod evident nu erau realizate. Eutanasia in Romania inseamna moarte in chinuri groaznice cu bata in cap, prin electrocutare dupa ce in prealabil animalele sunt stropite cu apa, otravirea, impuscarea si tot felul de alte metode pe care mintea unui om normal nici nu si le poate imagina. In plus aceasta campanile de eutanasiere in masa a costat Romania pentru 40.000.000 euro.

Cu toate ca autoritatile stiu aceste lucruri, modul barbar de tratare a animalelor este incurajat.

Ma intreb de ce aceasta conducere a tarii isi URASTE ROMANII atat de mult? De ce ii uraste? Simplu. In primul rand ii uraste pe cei care doresc ca atunci cand ies pe strada sa nu mai intalneasca haite de catei pe strada. In al doilea rand ii uraste pe cei care iubesc animalele, pentru ca niciun om normal la cap nu poate accepta uciderea unui suflet fara ca acesta sa-si dea acordul in prealabil. Ori cred ca numai un om bolnav la cap poate crede ca un animal doreste sa moara si mai ales sa moara in chinuri.

Iata cum o mana de oameni care ne conduc tara au decis ca este normal sa-si bata joc de alegatori pentru simplul motiv ca asa vor scoate bani pentru urmatoarele alegeri. Ei motiveaza ca le pasa de copiii nostri, de noi. Daca le-ar pasa ar alege sterilizarea si microciparea, singura masura care a avut succes peste tot unde a fost aplicata. Cum sa nu cred ca aceasta conducere a tarii este bolnava si isi uraste alegatorii, din moment ce in mod deliberat aleg o metoda care nu numai ca nu a dat rezultate cand a fost aplicata deja in Romania, dar chiar a sporit numarul de catei de pe strada?

Adevarul este ca iubitorii de animale si ONG-urile nu doresc animale pe strada. Cum sa doresti sa vezi animale murind de sete si de foame, calcate de masini si chinuite, inmultindu-se in nestire si privind cum le sunt ucisi puii? Adevarul este ca nici cei care nu iubesc animalele nu doresc cateii pe strada. Dar mai este un adevar. Adevarul celor care ne conduc tara si anume ca incearca sa manipuleze intreaga tara pentru a ne convinge ca minciuna precum ca le pasa de noi este cel mai mare adevar spus vreodata in intreaga istorie a Romaniei.

Poate ca aceasta minciuna a conducatorilor tarii nu impacheteaza doar o suferinta mare pentru toate fiintele, ci ascunde un adevar extrem de dureros pentru toti copiii si parintii care raman sa-si planga copiii. Zilnic un copil dispare si nu mai este gasit niciodata. Zilnic cel putin doi copii sunt abuzati si sechelele raman pentru toata viata. Cei care maltrateaza animalele sunt cei care mai tarziu violeaza copii, agreseaza femei sau ucid batrani. Poate ca acesta este adevarul pe care conducerea tarii incearca sa-l tina ascuns.  Cum sa nu te intrebi, in acest caz de ce aceasta conducere a tarii a facut tot posibilul sa amane o lege extrem de bine gandita propusa de senatorul la acea vreme Marius Marinescu, care pana acum ne-ar fi ajutat sa nu mai avem niciun picior de catel pe strada si ar fi adus la bugetul de stat peste 30.000.000 lei din amenzi si taxe pentru nesterilizare? Cum sa nu te intrebi de ce sunt instigati la ura, violenta si crima oamenii impotriva unor finite lipsite de aparare, cand exista studii internationale care dovedesc legatura clara intre violenta impotriva animalelor si violenta domestica, crime, criminali in serie etc?

Oare sa fie intamplator ca au inceput in ultima perioada sa apara chiar si la noi in tara criminali in serie? Credeti ca educatia copiilor in spiritul violentei fata de animale nu va da nastere unor oameni extrem de violenti fata de oameni? Daca nu credeti asta, inseamna ca FBI-ul si toti psihologii si criminologii care au terminat facultati de prestigiu din intreaga lume se inseala. Si totusi statisticile vorbesc de la sine.

Pentru ca imi pasa de copii, pentru ca imi pasa de oameni si pentru ca nu mai doresc catei pe strada, cer aprobarea in Camera Deputatilor a legii privind protectia animalelor in forma aprobata in Senat.

Daca si dvs., parlamentarilor, celor care ne conduc tara va pasa de copii, de femei, de batrani, de tineri, de oameni in general, veti aproba legea exact asa cum a fost aprobata in Senat. Votand pentru uciderea in chinuri a cateilor (eutanasie cum spuneti dvs.) faceti dovada unor “oameni” care isi urasc romanii, care isi urasc alegatorii.

Pentru mai multe informatii, accesati urmatorul document:

STIATI CA… 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Actuala conducere a tarii uraste romanii?!

  1. alina says:

    F mare adevar in acest articol, cine este destept si judeca iti va da dreptate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s