O blonda si un marinar au distrus civilizatia

Blonda Udrea si marinarul Basescu au reusit sa creeze o tara de corupti si de bestii asa-zis iubitoare de oameni.
Bestiile iubitoare de oameni s-au strans azi la Letea pentru a le da o lectie celor care au avut tupeul fantastic sa salveze caii din mainile lor patate cu sange. Cu aceleasi maini isi fac semnul crucii in bisericile diavolului. Cu aceleasi maini cersesc bunastarea, in loc sa munceasca. Cu aceleasi maini sunt in stare sa faca crima de om, daca nu le sunt dati inapoi caii. Acestia sunt iubitorii de oameni. Pe ei ii protejeaza actuala guvernare a tarii, pe ei ii invata ce inseamna “civilizatia” din Romania si cum sa perpetueze lipsa de bun simt si de omenie.
Caii sunt salbatici, lasati sa moara de foame, maltratati de cei care nu stiu cum sa stoarca un ban de pe urma mortii lor. Vii nu valoreaza nimic. Pentru a dovedi cat de corupta este politia romana care plange de foame pe la curtile palatului presidential, la apelul celor care se simteau amenintati de taranii veniti sa ia cu japca caii care nu le apartin, aceasta a intarziat cu nerusinare. Primarul a fugit mancand pamantul si Udrea si Basescu se gudura unul pe langa altul de fericire cand vad ca au reusit sa distruga tot, dar mai ales bruma de omenie care ne mai ramasese dupa ce am devenit liberi sa… ucidem.
Ma intreb adeseori de ce daca legile nu se aplica, mai exista? Un violator iese dupa 3 ani, un criminal dupa 10, un pedofil dupa 5. Asta daca se sinchiseste cineva sa-i prinda. In ceea ce-i priveste pe cei care maltrateaza si ucid animalele sunt lasati liberi. Liberi sa ucida animale pana se plictisesc si apoi sa ucida oameni. Cand politia este corupta, cand conducerea tarii este corupta, bestiile sunt libere sa faca tot ce-si doresc. Politia ucide prin nepasare. Si atunci cum sa ma apere niste ucigasi? Lasa-ma sa-mi fac singura dreptate si sa protejez generatiile viitoare de niste degenerati. Legi nu exista decat atunci cand iese ceva la “afacere”, altfel sunt invizibile.
Intr-o tara civilizata Basescu si ai lui erau “decapitati” demult. Aici sunt incurajati de catre cine? De bestiile corupte, iubitoare de oameni. Sa nu uitam insa, ca de cele mai multe ori chiar bestiile s-au intors impotriva creatorilor lor.
Cand te gandesti ca Ceausescu a fost impuscat pentru mult mai putin…
Chiar niciun Tepes nu se mai ridica sa asistam la executia publica a miseilor si smintitilor? Trasul in teapa ar fi mult prea putin, dar ne multumim si cu atat. Bestiile trebuie sa dispara. Va trebui sa invatam ce inseamna civilizatia, bunul simt si omenia, sa invatam sa ne respectam semenii si animalele. Iubeste-ti aproapele. Asa il iubesti? Ucigand ceea ce el iubeste si facandu-l sa sufere? Asa il iubesti? Instigand la violenta, ura si crima? De cand acestea sunt virtuti ale acestui neam? De cand blonda si marinarul ne conduc tara ca pe un vapor in deriva. Vor fi trasi la raspundere? Da! Cand un Tepes se va naste.

Update: accesul in multe adaposturi de stat pentru catei din tara este interzis accesul oamenilor care doresc sa adopte sau sa ajute cu mancare. Cateii nu primesc asistenta medicala si nici mancare si apa. In plus sunt inghesuiti in spatii mici si lasati sa se imperecheze in voie. Pe strada are loc un adevarat masacru. Hingherii au iesit la ucis. Situatiile acestea au loc la Bucov, Botosani, Turda, Tulcea etc. Acesta este unul dintre modurile in care se fura bani pentru campania electorala. Aveti grija pe cine votati. Amintiti-va: CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM! Cred ca avem destule dovezi ca lucrul acesta se intampla deja.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to O blonda si un marinar au distrus civilizatia

  1. S & D Bernazani says:

    FELICITARI !!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s