500 EURO pentru identificarea celor care maltrateaza un calut!

COMUNICAT DE PRESA
 
Romania Animal Aid
in colaborare cu Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor
ofera RECOMPENSA pentru IDENTIFICAREA CALULUI BATUT SI ABUZAT
de pe youtube
 
 
 
(atasat: mai multe fotografii)
Cu cateva luni in urma, o inregistrare video publicata pe YouTube.com de catre utilizatorul cu numele adrian198921 a socat intreaga lume nationala si internationala ce frecventeaza site-ul de video sharing.
Aceste imagini (prezentate de asemenea si de catre televiziune: http://www.antena3.ro/romania/imagini-socante-cal-batut-cu-brutalitate-pentru-ca-nu-mai-poate-trage-o-sanie-123692.html Antena3.ro ) descriu salbaticia si cruzimea fata de animale cu care Romania a fost asociata de intreaga lume.
Doi barbati schingiuiesc un cal (talie mica, culoare gri) care din cauza epuizarii nu mai putea trage sania, iar sub noianul de lovituri salbatice calul se prabuseste in zapada, in timp ce pe fundal se aude un hohot de ras isteric al celui care filmeaza.
 
Intr-o a doua inregistrare publicata pe acelasi cont YouTube, adrian198921 (inchis recent in timpul investigatiei reprezentantilor RAA in Romania) acelasi cal infometat si epuizat era fortat sa traga o caruta mult prea grea pentru puterile lui. Din nou atacul biciului, de aceasta data de catre un barbat mai in varsta, probabil proprietarul fermei.
 
De la momentul aparitiei inregistrarii si pana in acest moment au fost lansate nenumarate petitii online prin care mii de oameni din toata lumea cereau autoritatilor sa inceapa demersurile pentru a identifica agresorii si sa salveze animalul.
 
Pentru a opri chinurile acestui cal, devenit deja un simbol a ceea ce reprezinta modul in care unii romani isi trateaza animalele, Romania Animal Aid (RAA), in colaborare cu Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA), face un APEL catre toti cei care detin informatii reale ce pot duce la identificarea celor ce apar in inregistrari, a autorilor inregistrarilor si preluarea animalului.
 
Persoana care furnizeaza informatii reale ce conduc la salvarea calului si identificarea agresorilor va primi o RECOMPENSA de 500 Euro.
 
Daca aveti informatii contactati-ne:
 
Romania Animal Aid (engleza):
Tel: 00 44 1782835332 (Anglia)
 
sau FNPA (romana, engleza)
tel. 0784 595909 (Cosmote)
 
 
Conditii de acordare a recompensei:
 
Persoana care va primi recompensa de 500 EURO (oferita de catre RAA) va fi cea care va furniza prima informatiile corecte ce vor duce la identificarea faptasilor si la preluarea calului, in urma demersurilor legale de care se vor ocupa autoritatile romane.
 
Recompensa (acordata de RAA) va fi transferata in contul castigatorului, dupa verificarea si confirmarea datelor.
 
Datele persoanei ce va primi recompensa vor ramane strict confidentiale.
 
 
Carmen Arsene
 
Vicepresedinte
Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor
tel. 0744156133
Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s