UN PREOT ORTODOX VORBESTE DESPRE UCIDEREA CATEILOR!!!!

Preotul Gheorghe Diaconu – Parohul Bisericii „Cuvioasa Parascheva” recunoaste ca animalele sunt create de acelasi Dumnezeu care ne-a creat si pe noi si ca nu avem dreptul sa le ucidem: „ Şi câinii sunt fiinţe date de Dumnzeu pe pământ. Nu avem dreptul să le ucidem doar pentru că le suntem superiori. Este un păcat ce au făcut!”

sursa: http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Botosani-_Preot_despre_uciderea_cateilor-Este_un_pacat_ce_au_facut_0_479952164.html

Pentru prima oara un preot ortodox isi exprima parerea cu privirea la masacrul care a avut loc in Botosani si in general despre uciderea animalelor.

In timp ce biserica ortodoxa incepe sa-si intoarca fata spre Dumnezeu, PDL isi vinde sufletul diavolului.

Stefan Pirpiliu – deputat PDL sustine uciderea in chinuri a cateilor (ma scuzati mereu uit ca la noi uciderea in chinuri se numeste eutanasie). Ba mai mult, intreaga conducere a tarii noastre, cei pe care NOI I-AM ALES, ne spun sa terminam cu sentimentalismele. Lor li se pare normal ca animalele sa fie ucise in chinuri, sa fie electrocutate, spanzutare, otravite etc. pentru ca stim cu totii si ei stiu ce inseamna eutanasierea in Romania. In plus eutanasierea inseamna si NEREZOLVAREA problemei cateilor de pe strada. In plus actuala conducere a tarii instiga la violenta si crima chiar si impotriva iubitorilor de animale, oameni normali care nu-si mai doresc catei pe strada si sustin aplicarea masurilor eficiente de rezolvare a acestei probleme si anume – sterilizarea si microciparea tuturor cateilor cu si fara stapan.
Intreb iar: CAND VA TERMINA PDL CU INSTIGAREA LA URA, VIOLENTA SI CRIMA IMPOTRIVA OAMENILOR NORMALI, CEI CARE RESPECTA ANIMALELE?

Daca PDL vine cu oameni muscati, venim si noi cu copiii terorizati de iubitorii de oameni! Venim cu familia celui ucis de un iubitor de oameni, venim cu milioanele de oameni discriminati in Romania pentru ca respecta animalele. Cu parintii si copiii care iubesc animalele si care stiu ce se intampla in adaposturi, care au asistat la metodele crude de capturare a cateilor, uneori au asistat la strangularea cateilor chiar in parcurile unde se joaca copiii, venim cu copiii care au vazut cateii impuscati in plin oras, venim cu copiii care au vazut catei plini de sange, zbatandu-se pentru ca au fost otraviti. ASA IUBITI VOI DE MULT COPIII?

De ce ne urati atat de mult copiii, de ce va urati romanii atat de mult de nu vreti sa aplicati metodele eficiente de reducere a numarului de catei de pe strada prin luarea masurilor recomandate de OMS? Stiti foarte bine ca eutanasia NU rezolva problema, ba mai mult o intretine. DE CE NU PREVENITI SUB NICIO FORMA ABANDONUL? STERILZAREA SI MICROCIPAREA CATEILOR CU SI FARA STAPAN SUNT SINGURELE METODE CARE AU DAT REZULTAT IN TARILE CIVILIZATE! De ce nu vreti sub nicio forma sa le aplicati si continuati masacrul cateilor si copiilor implicit?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to UN PREOT ORTODOX VORBESTE DESPRE UCIDEREA CATEILOR!!!!

  1. Eva Date says:

    I’d be happy to press LIKE in support but as I cannot understand what is written I feel that I cannot support it. I hope it is all about showing compassion to our canine friends and other sentient creatures but of course I cannot be sure since I have no idea what is written here.

  2. Pingback: STIATI CA… « Voluntar pentru iubire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s