Scrisoare deschisa pentru PDL-isti

Buna ziua,
Sunt un cetatean al acestei tari care a votat PDL+Basescu Traian la primul mandat. Observ ca sunteti tare intaratati in dorinta de a ucide. Nu conteaza ca toti stim ce inseamna eutanasia cainilor in Romania. Nu conteaza ca toti stim ca s-au cheltuit deja peste 40.000.000 euro in perioada 2001-2007 pentru eutanasie si rezultatele nu numai ca au fost egale cu zero, cainii chiar s-au inmultit.
Da, mergeti mai departe cu acest plan. Pana la toamna se va dovedi din nou ca ati mintit. Cainii, ca orice alt animal (si as spune ca orice om), cand este agresat, reactioneaza pe masura. Si stim cu totii cum actioneaza hingherii in Romania. Mai stim ca la fiecare catel ucis, sunt abandonati alti 10. Pana la toamna, minciuna dvs va va inghiti cu totul. Cand oamenii vor vedea ca de fapt nu a facut nimic PDL+Basescu, doar a ucis, cand oamenii vor vedea ca pensiile sunt din ce in ce mai mici comparativ cu preturile mereu in crestere, cand numarul copiilor ucisi in spitalele romanesti va creste, cand vom cerceta averile conducatorilor si vom vedea ca si-au mai facut o vila, au mai cumparat o masina, iar noi tot saraci suntem, votul din toamna va fi clar pierdut. Vom sacrifica viata a mii de catei, dar ne-o vom castiga pe a noastra si pe a copiilor nostri. Eu zic ca merita. Pentru fiecare catel ucis, un PDL-ist va cadea de la putere. Este simplu. Nici iubitorii de animale nu va vor mai vota, dar se vor trezi si cei care nu iubesc animalele sa nu va mai voteze. Ar fi inca una din minciunile spuse de PDL.
La fiecare revolutie au murit fiinte nevinovate. In 89 au fost tinerii, in 2012 vor fi cateii. Dar, in urma acestor crime, oamenii s-au trezit si au realizat ce bestii ii conduc.
Toti banii pe care ii castigati din uciderea cainilor, nu va vor ajunge sa va scape de furia oamenilor saraciti, de furia oamenilor cu drepturi incalcate, de furia oamenilor care vor sa va vada dupa gratii. Roata e rotunda, spune o vorba. Ori nimeni nu este nemuritor. Veti cumpara 1.000.000 voturi, dar restul de 4.000.000 vor vota impotriva PDL si impotriva lui Traian Basescu.
Deja s-a dovedit ca cine ucide animalele cu atata cruzime este in stare sa ucida si oameni cu si mai multa cruzime. Daca doreati sa scapati tara de caini, pana acum exista legea privind sterilizarea si microcipuirea.
Ne vedem la anul, cand vom dansa pe mormantul vostru, asa cum dansati voi pe mormantul nostru si al cainilor ucisi cu cruzime.
Sa va fie tarana usoara!
Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Scrisoare deschisa pentru PDL-isti

  1. rostumetru says:

    It’s wise good luck

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s