Veste buna/veste proasta

Incep cu vestea proasta: PDL doreste vot secret in privinta uciderii cu sadism a cainilor. Ceea ce dovedeste din nou faptul ca ei stiu ca aceasta problema nu se va rezolva prin eutanasie, stiu ca eutanasia inseamna ucidere cu cruzime a cainilor si mai stiu si ca oamenii nu sunt de acord cu eutanasia. Sincer nu stiu la ce ii va ajuta votul secret, pentru ca ei vor fi singurii care voteaza pro eutanasie, prin urmare vor fi singurii UCIGASI.

Pentru ca vine:

Vestea buna: USL ISI MENTINE POZITIA IMPOTRIVA EUTANASIEI!
Trebuie sa dovedim ca suntem uniti in dorinta de a rezolva eficient problema cateilor de pe strada. Un mesaj care circula pe internet intens, obtinut ca urmare a unei interpelari a unui deputat PDL dovedeste ca ei stiu ca eutanasia nu rezolva problema cateilor, ba chiar o inmulteste. PDL o numeste “afacerea maidanezul – sacul fara fund” si recunosc ca au informatii cum ca majoritatea romanilor nu doreste eutanasierea cainilor, ci rezolvarea eficienta printr-un program de sterilizare si microcipare a cateilor cu si fara stapan. PDL stie si ca a instigat la violenta si crima impotriva oamenilor care respecta animalele si mai recunoaste chiar ca stie ca si copiii suporta consecintele faptelor lor, pentru ca sunt haituiti si agresati de catre cei care nu suporta animalele, daca mangaie si hranesc cateii. Acest deputat a vizitat chiar si un adapost, fara ca cineva sa-l recunoasca si a vazut ca animalele sunt infometate, insetate si a vazut chiar si cadavre de catei lasate acolo sa putrezeasca. A fost amenintat chiar cand a intrebat unde sunt cei 300 lei/luna pe care Atanasoaei declara ca se cheltuie cu un caine in adapost. De asemenea acest deputat recunoaste ca prin uciderea cainilor se vor strange bani pentru campania electorala. Asa ca romani, daca ii vreti pe acestia in continuare la conducere, sustineti eutanasia. De asemenea, daca sustineti eutanasia, inseamna ca doriti perpetuarea la infinit a problemei cainilor strazii. In alta ordine de idei, deputatul PDL atrage atentia ca anul 2012 va aduce noi taieri de salarii/pensii si ne spune ca este cazul sa ne concentram si pe acest aspect, tara fiind in colaps.

 

Pentru ca Atanasoaei a declarat ca ar putea face un spital cu banii pe care chipurile ii cheltuie pe caini, trebuie sa va spun ce se intampla in spitale. Mii de oameni morti in spitale ca urmare a malpraxisului. Chiar ieri am aflat de un caz. In urma unei banale interventii, este la un pas de moarte. Copii ucisi in spitale, tratati in bataie de joc. Chiar si eu am ajuns in spital si am vazut cum sunt tratati pacientii. Am plecat a doua zi de urgenta pentru ca riscul de imbolnavire era foarte mare fiind Matei Bals – boli infectioase – unde se pune mana pe pacienti cu infectii la picioare FARA MANUSI! Apoi se trece de la un pacient la altul cu bacteriile de pe maini. Am ajuns cu o toxiinfectie, dar puteam pleca foarte bine cu o boala care sa ma mutileze pe viata. Ma gandesc daca nu cumva pentru un astfel de spital vrea Atanasoaei sa puna bani deoparte, constient fiind ca oamenii mor pe capete, pentru ca doctori competenti nu avem, bani de medicamente nu exista in spitale si asta se intampla in Bucuresti, nu la tara, iar spitalele care merg bine sunt desfiintate. Genocid mascat!

 

Afacerea maidanezul nu este numai sac fara fund, dar este si o metoda de distragere a atentiei de la adevaratele probleme ale romanilor, pentru ca nu sunt capabili sa le mai gestioneze.

 

 

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s