REVISTA PRESEI: De la PDL graire

1. Boc  striga in gura mare ca este mai destept decat laureatii nobel. Ne intrebam in acest caz de ce nu a primit si el un premiu. Cica Romania este pe drumul cel bun. Poate, daca drumul cel bun este cel al distrugerii tarii. Si multumeste din tot sufletul lui romanilor care l-au ajutat sa distruga tara. Si noi le “multumim”.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/218164/Boc-Nu-ne-trebuie-sfaturi-de-la-laureatii-premiului-Nobel.html

2. Dar saptamana asta ne-a mai rezervat si alte surprise… neplacute. Tocmai am aflat ca Basescu nu considera oamenii cu dizabilitati demni de a conduce o tara si pentru ca ii este frica de acestia, face tot posibilul sa nu le ofere dreptul la educatie si la un trai decent. Companiile prefera sa plateasca taxa la stat decat sa angajeze oameni cu dizabilitati. Oamenii cu dizabilitati sunt tot oameni, sunt inteligenti si ar putea sa conduca o tara, mult mai bine decat o conduce actuala putere.  Deci, da prefer un conducator cu dizabilitati, daca este cinstit si corect.

http://www.ziuaonline.ro/politica/traian-basescu-despre-monarhii-dizabilitati-republicanii-mai-buni-chiar-sunt-mai-rai.html

3. Ce ne facem daca Regele Cioaba cere sa vorbeasca in Parlament? Il primiti ca asa e normal, doar este alegatorul vostru si mergeti la poarta lui sa cersiti voturile tiganilor. Asa aflam ca actuala conducere are un cui si cu tiganii. Deci dragi rromi, tigani, oricum v-am spune sunteti oameni, tocmai asta ma face sa va intreb: mai dansati cu Basescu si ii mai acordati votul vostru PDL-ului pentru a fi discriminati in continuare?

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/218154/Oltean-Daca-maine-vine-regele-Cioaba-si-ne-cere-acelasi-lucru.html

4. In alta ordine de idei, cativa PDL-isti il acuza indirect pe Basescu ca a facut o gafa cand l-a acuzat pe rege de lucruri inventate de subordonati pentru a prostii lumea, ceea ce ne face sa credem ca acestia stiu cu adevarat istorie si ca minciuna chiar are picioare scurte, de chiar si  lingaii lui au inceput sa-l contrazica. Adevarul este ca s-or fi saturat si ei de atata manipulare.

http://www.mediafax.ro/politic/paleologu-a-cerut-pdl-in-plenul-reunit-sa-aprobe-prezenta-regelui-mihai-in-parlament-8776875

Basescu isi face veacul pe la TVR, unde incearca sa se apere. Cand ii apara pe cei care au tradat Romania, acuzandu-i pe cei care au facut ceva pentru tara, de fapt se apara pe sine. Stie ca este un tradator, ca a vandut tara, un exemplu fiind Rosia Montana, ca ne-a expus atentatelor si ca a distrus economia Romaniei. Prin urmare, numai un tradator poate ridica in slavi un tradator, cautand sa-l aduca intr-o lumina favorabila, sperand probabil ca in viitor va face cineva la fel si pentru el.  

Apropos, de ce platim taxa tv? Va dati seama ca intretinem o televiziune care exista doar pentru a servi actualei conduceri a tarii? Ati observant ca Basescu, cum are o manipulare de facut se prezinta la TVR? Sau la B1, dar acolo nu platesc nicio taxa, asa ca ma doare sub coada.  Dar cand milioane de oameni intretin o televiziune pentru ca Basescu sa apara cand ii convine si sa lanseze tot felul de ineptii, deja mi se face sila. Daca nu as plati nicio taxa, ar putea sa se si mute la TVR, dar atata timp cat eu platesc o taxa cer sa vad ce vreau eu si NU MAI VREAU SA-L VAD PE BASESCU! Ori scoateti taxa si capul vostru de toti peretii, ori ii interziceti accesul lui Basescu. Sau sa-l lasam ca isi da cu dreptul in stangul si ne prezinta adevarata fata a perversului psihopat care ne conduce tara? Pentru ca tot din interviul dat de Basescu la TVR aflam ca Romania devine o tinta sigura pentru ca acum avem scut anti-racheta. Care tinta, nici nu este foarte bine aparata. Astfel, putem deduce ca Romania va deveni o tinta pentru teroristi, ca vom avea si noi atentate. De-astea trebuie sa recunoastem ca nu aveam, asa  ca ni le-a asigurat Basescu.  Intrebare: inainte nu aveam scut si nu aveam riscuri, acum avem scut si avem riscuri. Foarte interesant!

http://www.jurnalul.ro/stiri/politica/basescu-flutura-telegrama-wikileaks-la-tvr-presedintele-a-sustinut-ca-a-lansat-ideea-implicarii-romaniei-intr-un-razboi-cu-rusia-pentru-a-testa-reactia-sua-591207.html

Intr-un alt interviu, Basescu al Romaniei isi incheie interviul astfel:  “Mie nu mai are cine să-mi facă rău pentru că nu mai candidez. Sunt cel mai liber politician din România.” Si pentru ca este atat de liber, poate face cat rau doreste. Intr-o alta emisiune a declarat ca un conducator de vas nu este niciodata tras la raspundere daca vasul ajunge in deriva, comparand Romania cu un vas. Desi spune ca nu minte, are grija ca fiecare vorba sa fie o minciuna bine ticluita, astfel incat poporul sa creada ca spune adevarul. Iar TVR ajuta din plin la asta. De ce? Pentru ca TVR se prinde si in fundul satului, pe cand alte posturi, nu prea.

Propun sa facem o petitie prin care sa cerem eliminarea taxei tv si radio (am auzit ca si la radio actualitati se manifesta Basescu), pentru ca m-am saturat de “adevarurile” lui Basescu. Mai  exista vreo tara in care sa fii obligat sa platesti o taxa radio-tv? Sau este o reminiscenta a comunismului, de care  a profitat actuala conducere a tarii?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to REVISTA PRESEI: De la PDL graire

  1. xnici says:

    Basescu a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru “afirmaţii discriminatorii” la adresa persoanelor cu dizabilităţi. Acum vom vedea cat de corupt este CNCD.
    sursa: http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Olguta_Vasilescu-CNCD-sesizare_0_560944166.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s