Cum ies la iveala minciunile Partidului Debilo-Labil (PDL) – tiptil, tiptil

Acum cateva zile, musiu Atanasoaei ne facea un calcul cum ca daca lasam cateii in viata se cheltuile nu stiu cate milioane de euro, ca da nu stiu cat pe teren, ca da nu stiu cat pe mancare etc. Noi, cu ochii cat cepele, ne uitam la ineptiile acestui mitoman si nu ne venea sa credem. Nu de alta, dar avem si noi calculele noastre despre eutanasie, care e cu cateva zeci de milioane mai scumpa, dovada ne sta perioada 2001-2007, cand Basescu a ucis la greu si degeaba.

Inutil sa mai spun ca pe internet circula mesajul unui PDL-ist care spune clar ca uciderea cainilor nu scapa tara de ei, ci dimpotriva vor fi si mai multi pe strazi si ca aceasta le va aduce bani pentru campania electorala.

Dar, nu trece mult timp si o bomba de zile mari ne loveste direct in suflet. Iese la iveala dovada minciunii PDL-iste. Adriean Videanu a platit pentru terenul de la Mihailesti, unde sunt infometati cateii si ucisi in chinuri cu 300 lei/luna, de 5 ori pretul real. Astfel incat, Videanu si-a insusit 1.300.000 EURO! Si noi ne uitam la palatul lui si ne intrebam de unde a avut domne bani. Si multi cre(s)tini, vorba unui prieten de suferinta, sustin ca eutanasia rezolva problema. A, dar va rezolva o problema, problema datoriilor mitomanului Atanasoaei caruia ar trebui sa-i cititi declaratia de avere si apoi sa va intrebati de ce sustine aceasta cauza aducatoare de bani pentru campania electorala PDL. Nu numai ca va aduce bani pentru sacosica binecunoscuta cu mita PDL-ista – unsa cu ulei si pudrata cu zahar (care fie vorba intre noi intr-o saptamana s-a terminat), dar va asigura viitorul copiilor, sotiilor, rudelor, prietenilor etc.

Cea mai tare este aceasta declaratie:” Adriean Videanu consideră că este nevinovat, mai ales că modalitatea de achiziţionare a terenului din Mihăileşti a fost verificată de mai multe instituţii ale statului. ” Asta asa pentru a va da seama pana unde se intinde coruptia. Ma mir ca nu i-au luat gatul inca judecatorului care a avut curajul sa ia o astfel de decizie corecta.

Fie vorba intre noi un sac de mancare pentru o luna/caine costa 35 de lei. Ma gandesc ca daca in loc de 300 lei/caine/luna ar cheltui 35 lei/caine/luna, cand am merge intr-un adapost de stat nu am mai fi oripilati vazand caini slabi si morti de foame.

Mitomane Atanasoaei, minciuna are picioare scurte si fuge impiedicat. Te prindem noi si cum ne-o tragi tu, o sa ti-o traga si tie cineva, ca justitia corupta a Romaniei nu si-o face treaba, dar justitia divina nu doarme sigur.

Cineva mi-a spus ca daca iese legea cu eutanasia si mai gaseste un singur pui de catel abandonat pe strada, personal merge si le ia gatul PDL-istilor care au promis ca de a doua zi nu va mai fi niciun catel pe strada. Oricum ar fi, catei abandonati vom avea de zece ori mai multi, pentru ca oamenii care au caini vor fi liberi sa abandoneze pentru ca stiu ca problema se va rezolva, chiar daca nu este asa, iar ONG-urile si oamenii nu vor mai steriliza. Asa incat, in mod sigur vom scapa de PDL-isti. Cu eutanasia nu scapam de caini, dar scapam de PDL-isti. In toamna anului 2012, cand cainii vor fi de zece ori mai multi ca urmare a programelor de eutanasie, mai agresivi, numarul de muscaturi va creste considerabil, PDL-istii vor fi linsati. Mai ales ca vedem ca averile PDL-istilor cresc proportional cu numarul de caini ucisi in chinuri, adica eutanasiati, ma scuzati.

Luati de cititi si articolul si va dumiriti ce hoti ne-au condus si ne conduc inca tara:

http://www.antena3.ro/romania/videanu-ar-putea-fi-nevoit-sa-plateasca-1-3-milioane-euro-primariei-capitalei-vezi-de-ce-este-acuzat-fostul-primar-137973.html

Cum decizia a fost atacata, ne asteptam sa castige, pentru ca un corupt de-al lor va intra pe fir si il va ajuta pe Videanu pentru a nu pata imaginea Partidului Debilo-Labil. Asta nu inseamna ca nu este vinovat.

Uitati pentru ce a furat Videanu si sa ne amintim cum plangea el la telefon ca a muncit din greu. Imi dau seama ca munca grea era aceea de a ascunde hotiile pe care le facea.

http://www.realitatea.net/videanu–despre-casa-de-la-snagov–sunt-un-om-care-a-muncit-zi-si-noapte-si-imi-permit_719295.html

Pont! Cand mai auziti pe cineva ca improasca cu noroi un alt om, ca il denigreaza, ca il acuza de lucruri pe care nu le poate dovedi, asa cum face Atanasoaei cu ONG-urile pe care le acuza ca au furat (nu se stie ce ca statul nu da bani ONG-urilor, doar donatorii dau bani si cer socoteala pentru banii lor), cand mai auziti un PDL-ist ca ii acuza pe altii ca fura si ca el e curat ca lacrima, sa va ganditi la un lucru: aceasta face parte din strategia de manipulare. Manipularea se invata si la facultate de Jurnalistica si la Studii Politice si in general sunt cursuri speciale pe care le fac toti politicienii.

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s