Impreuna putem salva o viata!

Unii dintre noi i-am cerut doar sfatul sau l-am primit fara sa-l cerem, altii am lucrat impreuna cu ea, altora ne-a redactat plangeri, pentru altii a sunat la politie, primarii, DSVuri, a contribuit major la proiectul legislativ de gestionare a cainilor (singura de altfel ramasa in “competitie” din multii care pornisera la acest drum), la legea de protectia a animalelor, la proiectul de sterilizare in Bucuresti, spre ea merg mare parte din reclamatiile de ordin juridic ale cazurilor din Bucuresti sau cazurile cu pisici intepenite in varfurile copacilor sau printre sinele de metrou sau un caine schingiuit de un specimen uman sau un cal ranit si abandonat prin cartierele Bucurestiului, a mers chiar si in alte orase plecand cu noaptea in cap si alergand inapoi seara pentru ca multimea de animale pe care le are in grija avea nevoie sa iasa, sa manance. Ca multi dintre dvs a uitat de ea insasi si a considerat doar animalele, de multe ori intr-o mare defavoare. O “mana” de om ce a demonstrat multa forta, cu o minte agila, cu un bagaj impresionant de informatii din toate domeniile dar mai ales dintr-al nostru, nu prea a stiut sa ne spuna “nu” atunci cand i-am solicitat sprijinul.

Un simbol incontestabil al protectiei animalelor!

Sa-i multumim pentru ce a facut ajutand-o sa traiasca!

Sa decidem ca de acest om avem mare nevoie, noi si animalele!

Sa constientizam ca daca nu-i suntem acum alaturi o vom pierde si ca vom realiza asta doar cand ii vom forma numarul, cand ii vom scrie primele randuri, cand ne va veni in gand la urmatoarea problema, cand vom vedea raul prin absenta binelui. Atunci va fi mult prea tarziu sa ne intrebam de ce nu am facut nimic.

Sa ajutam sa nu vorbim la trecut despre aceasta doamna!

S-o ajutam sa invinga cancerul!

 

Beck Maria

Cont in lei : RO76RNCB0286001841370002 deschis la BCR, Bucuresti 

Tel. 0730425215; 0762690511

Email: beckmaria_46@yahoo.com

Va multumesc.

Toate cele bune,

Carmen Arsene

 

Nu va ganditi ca nu aveti multi bani sa donati. Daca 1000 de oameni doneaza cate 10 lei, putem salva o viata impreuna. Iubitori de oameni, iubitori de animale, nu avem nicio scuza pentru a nu intinde o mana de ajutor!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s