Curvele PDL-iste au iesit la produs

PDL a iesit la produs. Ii gasiti facand trotuarul momentan in Bucuresti (asteptam semnale din tara). Sunt disperati sa stranga bani pentru campania electorala din 2012, mai exact pentru matroana Basescu. Au taiat salarii, pensii, veniturile oamenilor cu dizabilitati, au desfiintat spitale, au ucis copii, au ucis bolnavi, pensionari, asa incat nu mai au de unde sa fure bani de la oameni. Astfel, au gasit o inventiva metoda de a fura ucigand cu cruzime cainii de pe strada. Pentru ca UE a aprobat ca singura masura eficienta si civilizata de reducere a cainilor de pe strada, sterilizarea,interzicand astfel uciderea cainilor – masura costisitoare si inumana, PDL este disperat. Basescu, presedintele Romaniei, deja a avertizat ca nu va conduce tara cu un alt partid la guvernare. 10% din populatia tarii ar mai vota cu PDL. Adica exact acei 10% din populatia tarii care fura. Oamenii care muncesc, care doresc o tara civilizata si prospera nu ar vota in veci cu ei.

Ah, dar nu v-am spus ce le-a dat prin minte PDL-istilor. Au amplasat corturi in care strang semnaturi pentru uciderea in chinuri a cainilor. Corturi suportate din buzunarul nostru, din salariile si pensile noastre, din saracia noastra. Vreti sa stiti cati bani dati pe aceasta aventura a PDL-istilor? Sute de mii de euro. Adica bani care ies din buzunarul vostru. (pentru ucidere autoritatile au platit pana acum 40.000.000 euro. iar ma intreb, daca este eficienta uciderea lor de ce nu s-a rezolvat pana acum problema, mai ales ca puteam steriliza toti cainii din Europa cu banii acestia)

Concluzia: Dam bani pe curvele PDL-iste care au iesit la produs, dam bani pe uciderea in chinuri a cainilor, aruncam bani pe hotiile din adaposturile din stat, cand se roaga ONG-urile din strainatate sa-I lasam sa ne rezolve GRATIS problema cainilor, singura lor cerinta fiind aceea de a preveni si pedepsi abandonul, adica exact ceea ce vrem cu totii. (prevenire care se facea prin legea care a trecut de Senat, fiind aprobata in unanimitate si s-a impotmolit in Sulfina Barbu care a schimonosit legea in asa fel incat abandonul si inmultirea cainilor sa fie legale)

Romania fara PDL. Cetateni, fiti responsabili! Votati pentru siguranta voastra si a copiilor vostri! Romania este a OAMENILOR NORMALI, nu a bestiilor pdl-iste!

 

Si pentru a intelege pe ce se duc banii nostri (cei 300 lei/caine/luna in adaposturile de stat) despre care tot striga Atanasoaei, priviti aici:

http://www.esdaw.eu/they-need-you/urgent-act!/romania-shelter-radauti-4677241 

Si acesta este doar un exemplu. Pe internet si facebook circula mii de astfel de poze cu adaposturile din Romania. Multumim Atanasoaei ca ne arata realitatea hotiilor lor.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Curvele PDL-iste au iesit la produs

  1. Roxana says:

    Eu personal m-am saturat de toata mafia din justitie, politie, ANSVSA,de toti factorii de conducere postati in functii de conducere, pe criterii politice, niste handicapati facandu-se frate si cu dracu numai bani sa iasa.Am ajuns sa urasc atat de mult acest partid politic si politicienii acestui partid,incat cred ca este un sentiment absolut normal si firesc in conditiile in care esti mintit si batjocorit in cel mai degradant mod.

  2. Pingback: PDL-PRA LA PRODUS! | Vlad Cel Groaznic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s