De maine ma intorc la canibalism

Aud in fiecare zi: in trecut puii de caini si de pisici erau ucisi prin tot felul de metode, imediat dupa fatare sau in trecut aurul era exploatat cu cianuri. In trecut, copiii mureau oricum pentru ca nu exista tratament pentru bolile lor. In trecut, in trecut…

Ei bine, in trecut oamenii erau canibali. Cum nimeni nu pare sa aiba mustrari de constiinta cand un om moare rapus de prostul tratament din spitale sau cand este ucis in accidente de masina, nu vad care ar fi problema daca ne-am intoarce la canibalism, pentru ca se intampla in trecut.

Doar pentru ca se intampla in trecut, nu inseamna ca era si etic, ca era normal. In trecut, oamenii erau needucati, neinformati, optiunile erau limitate, prin urmare putem considera ca aveau o scuza.

Ce scuza avem ca in secolul 21 ne comportam ca niste primitivi? Nici una!

Stiti de ce se numeste evolutie? Pentru ca este un proces de transformare pentru a accede la un nivel superior al gandirii si trairii. Pentru ca atunci cand aducem in discutie trecutul intr-o discutie care are ca subiect viata si calitatea vietii mai ales (fie ca vorbim despre animale, fie despre oameni), involuam.

Stiu ca in cavernele intunecate si reci ale sufletului, in care cei mai multi si-au facut adapostul, departe de lumea civilizata, termenul de evolutie pare sa nu-i atinga, dar pentru ca sustin ca majoritatea a depasit stadiul de cocon si si-a deschis aripile frumos colorate pentru a infrumuseta si bucura fiintele de langa ea, ma astept ca trecutul sa nu mai fie invocat in viitor.

Altfel, eu de maine ma intorc la canibalism si incep sa vanez oameni pe strada. Imi calc pe inima de vegan si voi face acest sacrificiu, fortata de imprejurari. Ma voi delecta cu piciorus de Sulfina Barbu, creier pane de Basescu (daca are) si costite de Atanasoaei.

Pofta buna!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Ganduri. Bookmark the permalink.

One Response to De maine ma intorc la canibalism

  1. maria l says:

    Oh, te rog NU!!! Te vei intoxica/otravi cu aceste “produse”, sunt accidente genetice…si s-au modificat pe parcursul vietii lor jalnice absorbind tot raul rasei “umane”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s