PDL vrea sa ucida cu orice pret, chiar daca UE si OMS spun clar ca eutanasia nu rezolva problema. Afla de ce!

sursa: http://www.cutu-cutu.ro/content/astazi-proiectul-legislativ-pentru-maidanezi-fost-trecut-pe-ascuns-de-pe-ordinea-de-zi-de-la

Astazi proiectul legislativ pentru maidanezi a fost trecut pe ascuns de pe ordinea de zi de la nr. 92 la nr 7 si a fost votat in mare viteza. Maine este votul final

Desi proiectul legislativ PL X 912/2007 era la pranz pe ordinea de zi la nr. 92, la ora 17 ne-am trezit ca a trecut “tiptil” pe ordinea de zi la numarul…7! Chiar si parlamentarii au fost surprinsi, din punct de vedere al continutului legii (nu il stiau), tinand cont ca de obicei se discuta primele 20-30 de proiecte.

Presedinta Camerei, Roberta anastase, a trecut sumar peste punctul 2 din ordinea de zi, a anuntat ca punctele 3 si 4 nu se mai discuta si a sarit direct la punctul…7!

Chiar si iubitorii de animale care am fost la balcoane am fost surprinsi de aceasta graba. Sa fie oare din cauza adoptarii joi, 13 octombrie 2011, a Declaratiei 26 de Parlamentul European care invita statele membre la STERILIZAREA CAINILOR CU SI FARA STAPAN?

Parlamentarii au inceput sa ia cuvantul rand pe rand, iar Roberta Anastase i-a grabit pe unii vorbitori- in dorinta de a se vota proiectul-soptindu-le incet: “Mai scurt!”

Deputatii Aura Vasile si Eugen Nicolaescu au propus reintoarcerea proiectului la Comisia pentru Administratie Publica. S-a supus la vot reintoarcerea, insa voturile pentru neintoarcerea la comisie au fost majoritare.

Un deputat a spus ca nu este cazul sa se voteze un proiect pe care nu au avut timp sa-l studieze: “Ma intreb cat de seriosi suntem daca votam amendamente pe care nu le stim”.

Domnul deputatul Adomnitei a venit de mai multe ori la microfon pentru a sublinia problemele pe care le pune un astfel de proiect. A subliniat articolul 11 si pe cel referitor la adoptia cainilor maidanezi de la adaposturile publice (presupune dovada de casa, de serviciu, acordul vecinilor si o taxa, ceea se descurajeaza orice adoptie!)

S-a supus la vot aticolul 11. Si de aceasta, data voturile pentru eutanasie au fost majoritare. D-l Adomnitei nu si-a putut manifesta decat regretul pentru o astfel de manifestare a colegilor:” Pot sa-mi exprim o mare amaraciune pentru punctul 11″.

O doamna deputat profesor universitar de boli infectioate a subliniat “ca ea nu va vota eutanasia” caci “in spital vin multi oameni muscati de caini dar ca rezolvarea problemei este una de educatie si tehnica si nu se realizeaza prin uciderea cainilor comunitari”.

Victor Socaciu, alti deputati, au reliefat tristul adevar ca “se fac bani pe spatele cainilor” si ca nu este corect sa fie omorati cainii strazii doar pentru ca nu s-au luat masuri de catre oameni pentru sterilizare atat timp: “Ce facem este un gest de lasitate”.

Votarea amendamentelor propuse de Comisia pentru Administratie Publica a mers “ca unsa” din punctul de vedere al conducatoarei sedintei, Roberta Anastase, care a spus fara pauza de o secunda intre cuvinte: : “Punctul 1.Nu sunt amendamente? Adoptat”, “Punctul 2.Nu sunt amendamente? Adoptat”,”Punctul 3. Nu sunt amendamente? Adoptat”,”Punctul 4. Nu sunt amendamente? Adoptat”,”Punctul 5. Nu sunt amendamente? Adoptat”, si tot asa, cu viteza sunetului, pana la punctul 28. Normal era sa faca o pauza intre puncte, sa priveasca sala si apoi se spuna “Adoptat!”

Deputatii PDL au taiat avantul vorbitorilor, “taindu-le-o” scurt:
“Am dezbatut aceste amendamente un an”.

La sfarsitul sedintei Roberta Anastase a facut sugestia ca votul final sa fie “vot ascuns”, cu cartele, nu prin ridicare de maini, temandu-se, probabil de patarea drastica a imaginii electorale a celor care vor vota eutanasia.

Proiectul propune eutanasia cainilor blanzi dupa 30 de zile sau sterilizare si returnare, lasand la latitudinea primariilor cum vor proceda.

Poate nu este lipsit de interes sa spunem ca toata ziua astazi PDL-istii au impartit fluturasi populatiei care cer eutanasia! Fluturasi in care avansau cifre fantastice, mincinoase, pline de rautate: de ex. in Bucuresti ar fi… “100.000 de maidanezi”!
CONCRET, nu s-a realizat NICI UN RECENSAMANT al cainilor din Buucuresti pana acum! Acest lucru il stim cu CERTITUDINE, noi, specialistii, care in fiecare zi rugam autoritatile sa faca un recensamant si nu vor sa ne asculte! Cum pot avansa asemenea cifre “specialistii” PDL?

Tot pe fluturasi este trecuta fantastica cifra de “12.000 numarul bucurestenilor muscati de maidanezi care ajung la spital”.
Trebuie sa mentionam ca la Spitalul Colentina ajung atat bucurestenii, cat si locuitorii muscati din Ilfov. De asemenea, trebuie sa mentionam ca asistentele sunt “foarte dragute” la spital si recomanda oricui s-a intepat intr-un cui sau oricui a fost muscat de cainele sau ori de-al vecinului sa spuna ca” a fost muscat de un maidanez” ca sa nu mai plateasca si sa nu fie obligat sa duca cainele la doctor o saptamana pentru monitorizare, ca sa se vada daca are sau nu rabie.

Si tot asa. Fluturasi mincinosi, plini de cifre aberante, care sa otraveasca si mai mult un popor saracit chiar de catre PDL.
Acelasi PDL care a modificat proiectul legislativ despre care vorbim, adaugand in martie 2011 amendamente la eutanasie si transformand un proiect pasnic care cerea sterilizarea cainilor si a pisicilor, intr-unul intunecat si abject, care cere moartea micutelor vietuitoare lipsite de aparare.

De asemenea, PDL a instalat corturi in Drumul Taberei pentru strangerea de semnaturi pro-eutanasie.

Intrebare: de ce se grabeste PDL?
De cine se teme PDL?

Cumva de UE care va interzice in curand afacerea grasa numita “eutanasie” ?

Eutanasia permite ca cifrele “sa fie aduse din condei” si numarul de caini eutanasiati, deveniti cenusa la incinerator, sa nu mai poate fi verificat. Directorii ecarisajelor baga astfel astfel in buzunarul lor ori in buzunarul partidului care l-a propulsat, o parte din banii alocati din buget cainilor!

Intre 2001-2007 diversele primarii au “umflat” pretul eutanasiei CU PIXUL, cu mult mai mult decat costa ea in mod real.

Cifrele pe care primariile le-au dat publicitatii sunt urmatoarele:

Slatina- 218 euro/eutanasia unui caine, 242.500 euro cheltuiti

Brasov-200 euro/ eutanasia unui caine, 2.000.000 euro cheltuiti

Arad-103 euro/ eutanasia unui caine, 308.048 euro cheltuiti

Constanta-75 euro/ eutanasia unui caine, 1.500.000 euro cheltuiti

Bucuresti-62 euro/ eutanasia unui caine, 9.000.000 euro cheltuiti

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s