In 2012 “eutanasierea” cainilor ne va costa 400.000.000 EURO! In 2013 va costa de 10 ori mai mult!

CE SPUNE PDL:

-cheltuieli cu cainii /an: 107.000.000euro/an
-cheltuiala/caine 300lei. Inseamna ca in Romania avem 2.000.000 de caini pe strada dupa calculele PDL.
Avand in vedere ca o catea face aprox. 10 pui/an, vom avea in fiecare an de 10 ori mai multi caini decat in anul precedent!
CE NU SPUNE PDL:
In 2012 se va cheltui cu masacrarea celor 2 .000.000 caini – 400.000.000 EURO!
In perioada 2001-2011 s-au cheltuit chiar si 200 euro/eutanasie (care a fost gratuita: cu latul, cu clestele, cu ranga etc).
In 2013 vor fi de 10 ori mai multi caini abandonati, nefiind ONG-urile si iubitorii de animale care sa sterilizeze si nefiind nimeni care sa previna abandonul. Cheltuielile cu masacrarea lor se vor ridica la aproximativ 4 MILIARDE DE EURO PE AN! In 2 ani ajungem “la sapa de lemn”, iar PDLpra se imbogateste!
Multumim, Stefan Pirpiliu, ca ne-ai deschis mintea!
P.S. PDL merge din usa in usa si strange semnaturi pentru sterilizare (asa mint ei), iar oamenii in varsta semneaza. Multi au aflat mai tarziu ca au semnat pentru uciderea in chinuri a cainilor, mai ales ca sunt OAMENI NORMALI si sunt pentru viata!
Multumesc celor care au inteles ca SINGURA solutie eficienta, ieftina si chiar gratis este STERILIZAREA! Multumim PDL ca si-a dat arama pe fata. Ieri a fost intrebata o persoana daca a fost muscata de caini. A raspuns afirmativ. Urmatoarea intrebare a fost daca este de acord cu uciderea cainilor. Stiti ce a raspuns? NU ESTE DE ACORD! Am fost in Parlament si am auzit cu urechile mele cum minte PDL, vad in fiecare zi cum minte. Adica cu 90.000.000 euro construiesc spitale? DE CE LE-AU DESFIINTAT PE CELE CARE NU MERGEAU IN PIERDERE???? Mor oamenii acum in acele zone pentru ca spitalele ramase sunt departe si medicii incompetenti. In mod ciudat spitalele care functionau bine, cu medici buni, din tara AU FOST DESFIINTATE!
Au taiat cumva cainii salariile, pensiile, alocatiile, veniturile asistentilor maternali, insotitorilor persoanelor cu handicap? Un om cu handicap gr. I a ramas fara insotitor pentru ca i s-a taiat venitul persoanei care il ingrijea. Au distrus cainii educatia si cultura? NU! PDL A FACUT TOATE ACESTEA! Iar acum nu mai stiu de unde sa fure. Vor scoate si 30.000.000 semnaturi pro eutanasie, pentru ca stim cum fura ei: FARA LIMITA!
UNIUNEA EUROPEANA IMPUNE STERILIZAREA CA SINGURA MASURA EFICIENTA SI NECOSTISITOARE DE REZOLVARE A PROBLEMEI CAINILOR DE PE STRADA! ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII A DOVEDIT IN URMA STUDIILOR CA EUTANASIA ESTE ATAT COSTISITOARE, CAT SI INEFICIENTA, RECOMANDAND STERILIZAREA CAINILOR CU SI FARA STAPAN, MICROCIPAREA, PEDEPSIREA ABANDONULUI SI CRUZIMII!
Stiti cati bani putea politia sa aduca la buget daca aplica legea si pedepsea cruzimile? ZECI DE MILIOANE DE EURO ANUAL. Au facut acesti lucru? NU! Bani cu care erau sterilizati toti cainii din Europa, nu numai din Romania. Practic, statul nu cheltuia nimic. Ce lua din amenzi, platea sterilizarile, asta daca nu erau deja zeci de organizatii din strainatate care sterilizau gratis si care au plecat din cauza legilor care nu se aplica! In plus toti cainii sterilizati de ONG-urile din Romania si strainatate si de iubitorii de animale au fost EUTANASIATI de catre autoritati! Din cauza asta, toti banii NOSTRI au ajuns la PROTAN!
Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s