De cand este un pacat sa alegi viata? De cand este o virtute sa ucizi?

padre tomasz_thumb[4]

-preot catolic in misiune pentru animale-

Batjocoriti, denigrati,  injurati, batuti, amenintati si chiar omorati. Acesta este destinul unui om care iubeste animalele, respectand astfel intreaga creatie a lui Dumnezeu. Asa sunt tratati cei care protesteaza pentru DREPTUL LA VIATA! Asa se poarta “iubitorii de oameni” cu semenii lor.

Ce fel de credinciosi sunt aceia care, dupa ce isi spun rugaciunile, ies din biserica si semneaza pentru ucidere? Ce fel de crestini sunt aceia care fac sondaje pentru A LUA VIATA? Mi se pare ca traiesc un cosmar. Ma intreb daca asta e apocalipsa, cand Dumnezeu te pune la grea incercare. Stiti ca in apocalipsa, diavolul ia infatisare adeseori chiar si de preot, iar alteori de conducator pentru a te pacali? Se intrupeaza in cel in care ai cea mai mare incredere pentru a te face sa-ti vinzi sufletul. Acele povesti biblice rasfoite pe fuga in copilarie, par sa se adevereasca acum.

Se spune ca vine diavolul si iti ofera calea usoara: aceea de a face rau, de a ucide. Apoi vine Dumnezeu si iti spune ca vei suferi enorm daca vei alege calea iubirii. Mi se parea o tampenie la acea vreme. Si iata-ma acum, in postura de a alege intre cele doua drumuri. Citeam atunci ca cel care va alege calea lui Dumnezeu va fi schingiut de ura diavolului. Si cat adevar era in acele vorbe…

Tentatia raului exista in noi, este extrem de usor sa faci rau si iata acum, chiar preotii propovaduiesc in biserici despre superioritatea omului fata de creatia lui Dumnezeu. Si nu pot sa nu-mi dau seama, avand animale in casa, cunoscandu-le sufletul si inteligenta, privindu-le ochii care spun mai mult decat poate un om spune, ca este ceva necurat in cuvintele preotimii. Nu toti fac acest lucru, am vazut ca exista si preoti care vorbesc cu vocea lui Dumnezeu despre animale si spun vorbe pline de iubire. Ei sunt adevaratii purtatori de cuvant in numele lui Dumnezeu.

Apoi, mai este aceasta strangere de semnaturi pentru a pune in practica un plan diabolic, un plan care va avea ca rezultat cel mai mare masacru de animale de la Inchizitie cand pisicile erau considerate vrajitoare si arse. Alaturi de ele, cei care le iubeau, aveau aceeasi soarta. Observati asemanarea? Numai ca atunci era vorba despre Biserica Catolica, iar acum cea ortodoxa este cea care isi asuma “meritele” infaptuirii acestui masacru indreptat impotriva cainilor si oamenilor care ii respecta, nu ca pe fiinte superioare, ci ca pe fiinte create de acelasi Dumnezeu care i-a creat si pe ei.

Si nu am cum sa nu ma intreb, unde este Dumnezeu cu adevarat, cine il reprezinta si ce diavoli sunt cei care instiga la violenta si crima impotriva unor suflete nevinovate?

Trecand peste latura  oculta a povestii, trebuie sa recunoastem, ca desi Biblia spune sa-ti iubesti aproapele, foarte multi semeni ne urasc, nerespectand nici macar aceasta porunca. Sa nu judeci, sa nu ucizi, sunt alte porunci date de Dumnezeu, nu pentru a ne pedepsi, ci pentru a ne arata ca iubirea Lui este atotcuprinzatoare si numai oamenii sunt cei care pun hotar intre iubirea fata de oameni si iubirea fata de animale. Cine sunt acesti oameni, ce hram poarta si cine le permite sa se substituie lui Dumnezeu?

De cand este un pacat sa alegi viata? De cand este o virtute sa ucizi?

Fie ca lumina lui Dumnezeu sa orbeasca raul din oameni si sa nimiceasca tot ce a atins diavolul pentru a ne bucura de o tara binecuvantata si pentru a pune capat odata pentru totdeauna nenorocirilor care nu par a se mai opri! Fie ca bisericile in care preotii vanduti diavolului isi invata enoriasii ca animalele nu au suflet sa se prabuseasca si sa ramana in picioare numai adevaratii credinciosi care ALEG VIATA in numele lui Dumnezeu, pentru intreaga creatie a lui Dumnezeu! Fie ca Dumnezeu sa ne ierte pacatele noastre pentru care acum platesc cu viata animalele nevinovate si copiii nostri denigrati si haituiti doar pentru ca sunt NORMALI!

Faca-se voia ta, Doamne!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s