“Bucurestiul fara maidanezi” -O privire amanuntita asupra unei campanii josnice ce desconsidera conditia de om de A. Ghazarian

Dincolo de demagogia si populismul infect din spatele acestui slogan, PartidulDeLepre ar trebui mai curind sa aiba in vedere si sa faca curatenie cu „maidanezii” din propria ograda, ADEVARATE JIGODII, care sunt cele mai periculoase, care deranjeaza cel mai mult cu latratul lor de cand au ajuns la putere, care musca cel mai teribil, care omoara pe capete, copiii, tinerii, si batrinii din tara Romaneasca.

 

Prin acest slogan, frontispiciul campaniei de exterminare in masa a cainilor comunitari, Pe.De.Leprele nu fac altceva decat sa tinteasca emotiile oamenilor si sa le starneasca si mai tare agresivitatea, si asa existenta,  contra amaritilor de patrupezi ce-si fac veacul pe strazile Capitalei, strazi si asa murdare, pline de gunoaie si pline de gropi, iar aceasta datorita nu a cainilor ci a oamenilor. Campania „Burestiul fara maidanezi” dupa cum se desfasoara, prin sloganuri si continut, este un atentat la bunul simt si o bataie de joc impotriva demnitatii umane.

 

A aparut parca ca din senin, dar in fapt, a fost bine pregatita, si mai ales premeditata, cu tot arsenalul necesar, sloganuri, flyere, resurse financiare si oameni, cu autorizatii de desfasurare pentru a acoperii cea mai mare parte a Capitalei, si mai ales, in zonele unde densitatea populatiei canine pe metru patrat este mare, adica cartierele ce incep dincolo de centrul orasului, cu mese si/sau corturi pozitionate perfect in drumul trecatorilor, aproape de piete, de intersectiile mult circulate, acolo unde sa se poata strange cat mai multe semnaturi pentru aceasta campanie marsava.

 

Strangatorii de semnaturi, mizeaza foarte mult pe faptul ca locuitorii respectivelor zone pline de caini, vor fi semnatarii cei mai determinati, cei mai inversunati, ai campaniei de eutanasiere in masa. Din pacate, au mizat bine, pentru ca din propriile observatii facute pe parcusul unor zile si durate de timp mai mari, am constatat cu mare durere in suflet, cati cetateni „de bine” ai cartierului meu, Rahova, semnau intro bucurie condamnarea la moarte a cainilor, si mai ales, pentru ca astfel, au avut si ei ocazia sa-si dea cu praf de importanta pentru bunul mers al treburilor din cetate. NISTE MIZERABILI!

 

Prin intreaga infrastructura, prin fortele desfasurate si prin dimensiune, este clar pentru orice om de rand, ca a te stradui sa te pui cu ei in momentul acesta, pare ca o lupta intre David si Goliat, David fiind in cazul nostru iubitorii de animale si ONG-urile, iar Goliat, evident, P(artidul)D(e)L(epre). Insa, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, poate vom reusi si noi in final, ceea ce a reusit si David in fata lui Goliat, adica victoria!

 

Exterminarea cainilor comunitari este clar, scopul tinta, care acum in sfarsit, Pe.De.Leprele isi fac curaj si ies cu el la vedere, dar, atentie, mascat, disimulat!

Campania de exterminare in masa a cainilor comunitari “Bucurestiul fara maidanezi”, declansata la comanda politica are o singura combinatie de gestionare a populatiei canine comunitare:

 

<<PRINDERE – ADAPOSTIRE 30 DE ZILE – EUTANASIE>>

 

Exclude varianta sterilizare/returnare (in opinia lor asa ceva este de neconceput)

 

Exlude varianta adapostirii pe termen lung (atita timp cat faci comparatii tendentioase intre costurile cu intretinerea cainilor in adapost si alte cheltuieli pe care le-ar putea face autoritatile „in beneficiul exclusiv” al cetatenilor, este evident ca nici aceasta varianta pare sa nu aiba sorti de izbanda, si nu se doreste adoptata)

 

Daca vrei sa semnezi pentru sterilizare si returnare, esti refuzat politicos, la ei nu exista asa ceva, acesta este raspunsul pe care il primesti, scurt si direct. Ce este extrem de nefericit, este faptul ca printr-o subtila manipulare, reusesc totusi sa atraga si semnaturi chiar si de la iubitorii de animale. Poate va intrebati cum de se poate asa ceva? Este simplu, daca cineva intreaba de soarta ulterioara a cainilor, li se raspunde cu multa caldura in glas, cu aparenta  ingrijorare pentru bietele animale, foarte bine disimulata de la adevarata intentie, ca vor fi tinuti in adaposturi, ca vai, saracutii catelusi, dragii de ei, de mila vrem sa-i tinem in adaposturi, pentru ca vine iarna, si o sa le fie frig pe strada, sa nu mai sufere atat, ne gandim numai si numai la binele lor, si ca doar cei bolnavi si agresivi vor fi eutanasiati. Si uite asa, unii iubitori de animale, foarte naivi, ca sa nu spun altcumva, semneaza cu seninatate listele, si cu asta… condamnarea la moarte tocmai a fiintelor pe care altfel le iubesc.

 

Ce nu spun pina la capat ticalosii care stau la mese si strang semnaturi, este faptul ca da, cainii vor fi prinsi si tinuti in adaposturi dar asta… doar pentru 30 de zile, dupa care vor fi eutanasiati. Ei evita intentionat sa recunoasca si sa mentioneze semnatarilor ca de fapt intentia lor nu este adapostirea cainilor pe termen lung, ci doar pentru 30 de zile, dupa care, adio viata!

 

„Dezbina si controleaza” iata deviza de baza a puteri criminale care ne conduce tara si destinele.  O face intr-un mod murdar, abject, plin de minciuni,  asa cum a facut-o in fiecare campanie pe care si-a propus-o avand tinta cite un obiectiv bine stabilit.

 

Sa ne aducem aminte de cateva:

 

-Cand au dorit sa micsoreze salariile, Pe.De.Leprele au pornit o apriga ofensiva asupra  salariilor nesimtite pe care le aveau  uni angajati la stat. Si dai, si dai, cu comparatii tendentioase, de felul cat castiga femeia de serviciu sau soferul si directorul de la institutii ale statului, si cat castiga aceleasi functii in privat. Umfland la maximum niste cifre care oricum erau mari, doar si doar pentru a starnii inflamarea si oprobiul public si dezaprobarea fata de nesimtitii care iau salarii groase si nu fac nimic, sau mai curind se fac ca muncesc. Rezultatul? La scurt timp guvernul miscoreaza salariile cu 25% LA TOATA LUMEA!!!

 

Si la aia cu salarii nesimtite de mari dar si la aia cu salarii nesimtite de mici. Daca cineva si-a inchipuit vreo clipa, ca acesti guvernanti vor lua de la bogati si vor da la saraci, si-a luat cea mai mare teapa. Pe langa aceasta, guvernanti au reusit sa starneasca o categorie de cetateni contra altei categori de cetateni, adica angajatii de la stat contra celor de la privat. Asta stie cel mai bine sa faca puterea actuala, sa manipuleze cetatenii, sa faca categorii de cetateni sa se urasca intre ele.

 

Alt exemplu,

-Cand a dorit sa micsoreze pensiile, au pornit o ofensiva contra pensiilor nesimtite, la fel ca si cu salariile, au reusit sa starneasca oprobiul public, al celor oropsiti de soarta cu pensii mizerabile contra imbuibatilor cu pensii mari. Rezultatul? Au micsorat pensiile nesimtite, dar au avut grija sa le micsoreze si pe celelalte. A crezut cineva cumva, ca macar in cazul acesta, actuala putere va lua de la bogati si va da la saraci? Teapa frate, teapa, asta s-a dat si s-a luat si acum.

 

-Exempele pot continua, cu indemnizatiile micsorate sau luate persoanelor cu dizabilitati, indemnizatiile mamelor care stau acasa pentru a creste copii, indemnizatiile de somaj, etc.

 

MEREU, ACTUALA PUTERE A FOLOSIT STRATEGIA DEJA CLASICA:

 

ARATA STATISTICI CU CIFRE ENORME, INVENTEAZA ACOLO UNDE NU EXISTA IN REALITATE CEVA. STARNESTE CATEGORII DE CETATENI CONTRA ALTOR CATEGORII („DEZBINA SI CONTROLEAZA TOT”!!!) SI LA MOMENTUL CONSIDERAT OPORTUN  SE TAIE CU CUTITUL IN CARNE VIE! A ALTORA BINEINTELES, CA DOAR NU A LOR!

 

Este exact ceea ce P(artidul)D(e)L(epre) face si acum cu cei care iubesc animalele si cu cei care nu le iubesc. De data aceasta, vor sa extermine cainii, pentru ca au devenit tinta lor preferata,  pe care trebuie s-o nimereasca in plin si urgent, pentru ca vor fi bani de furat, si nu putini, ce vor intra in conturile partidului pentru viitoarea campanie electorala.

 

Cum scriam, se foloseste acelasi scenariu, se prezinta statistici cu cifre aiuritoare, astronomice, umflate la maximum, se fac comparatii ticalos de tendentioase intre cheltuielile cu intretinerea cainilor comunitari in varianta adapostirii lor si eventualele cheltuieli care mai bine s-ar face in beneficiul exlusiv al oameniilor.

 

Iata ce scrie pe fluturasii mincinosii ai marsavei campanii:

 

-100.000 – numarul cainilor fara stapan din Bucuresti!!!!! Dar cine ia numarat oficial pina acum, de unde cifra asta aberanta?!!!!!!???

– 12.000 – numărul bucureştenilor muşcaţi de maidanezi care ajung la spital. Asta e de fapt numarul total si cu cei din judetul Ilfov si cu cei muscati de cainii cu stapani, dar ce mai conteaza o minciuna in plus?

– 400 de lei – costul tratamentului pentru o persoană muşcată de câini fără stăpân. (pentru ca trebuie decontate furturile din institutul Matei Bals)

– 375 de lei – costul îngrijirii lunare a unui câine fără stăpân la un adăpost public.

Asta este una dintre cele mai mari minciuni, pentru ca se stie foarte bine, aceste cifre contabile sunt umflate de catre  primariile care deconteaza banii astfel furati. Insa actuala putere, se face ca nu stie, si prezinta aceasta suma absolut falsa ca pe una reala, pentru ca lor le convine in momentul de fata. In felul acesta vor sa provoace repulsia oamenilor contra „traiului de huzur, un adevarat lux exorbitant in hoteluri de 5 stele” pe care cainii adapostiti in adaposturile publice il traiesc, si-l vor duce in continuare, daca nu se iau masuri extreme,  si asta pe spinarea bietilor copii, si pe spinarea bietilor pensionari….

 

Iata si alte comparatii:

– 300 de lei – pensia minimă garantată de stat

– 42 de lei – alocaţia lunară pentru copii între 2 şi 18 ani

– 107.000.000 de EURO – ar fi costurile anuale ale îngrijirii câinilor fără stăpân în adăposturi special îngrijite

– 60.000.000 de EURO – costurile realizării unei Săli Polivalente de 16.000 de locuri în Bucureşti

– 90.000.000 de EURO – costurile construcţiei unui spital de primiri urgenţe cu 500 de locuri

– 94.000.000 de EURO – costurile achiziţiei de către RATB a 500 de autobuze

– 236.000.000 de EURO – costurile realizării liniei de metrou care va lega Drumul Taberei de Piaţa Universităţii

 

Iata deci, in opinia PeDeLeprelor, cine fura si se infrupta copios din banii statului, a cetatenilor, a contribuabililor. Iata deci, cine suge sangele poporului, iata cine a ruinat economia din tara asta si urmeaza s-o faca in continuare daca nu luam de urgenta masuri radicale si sa-i lichidam, iata cine isi permite sa traiasca si sa se destrabaleze ca-n hoteluri (ecarisaje) de 5 stele pe spinarea  poporului. CAINII!!!! Uaa cainii, sa-i omoram!!!!

 

Iata cum, prin cifre si comparatii subtil de ticaloase, P(artidul)D(e)L(epre) aflat la putere reuseste sa transforme cainii aflati in adaposturile publice, intr-o adevarata categorie priveligiata a societatii, aratandu-i cu degetul ca pe niste nemernici care trebuie urgent anihilati.

 

Comparatia dintre costul ingrijirii lunare a unui caine in adapostul public si pensia sociala sau alocatia de stat data copiiilor, este cu atat mai nevolniceasca si netrebnica, cu atat mai mult cu cat este facuta tocmai de partidul aflat la putere de 3 ani, cel care a taiat si a tot taiat cu sange rece orice fel cheltuiala cu ajutoarele sociale sau de de alta natura. Plus salarii, indemnizatii de tot felul, pensii de munca, si altele.

 

Daca cineva isi inchipuie ca daca vor lua banii de la caini implicit ii vor da la pensionari si copii, inseamna ca in tara asta, prostia, sau mai bland spus, naivitatea curge in cascada.

 

Se fac comparatii intre costurile cu ingrijrea cainilor in adaposturi  si alte posibile cheltuieli ce s-ar putea face in folosul omului cu banii consumati pentru caini, tocmai cu un sigur scop, pentru a descuraja varianta adapostirii pe termen lung, in caz ca unele primarii ar agrea-o, sau mai exact, pentru a starnii indignarea oamenilor, si acestia sa opteze in cele din urma, pentru singura varianta agreata si dorita enorm de mult de catre jigodiile aflate la putere, adica eutanasia.  Va este clar, nu?

 

Jigodiile puterii, nu agreaza nici varianta adoptiilor, prin numeroasele conditii draconice impuse prin amendamentul referitor la adoptiile din adaposturile publice, impuse eventualilor dornici de adoptii, este iar clar, ca lumina zilei, ca nu se doreste nici macar aceasta varianta. Pe.De.Leprele tin mortis sa ramana in adaposturi toti cainii, ca ei sa aiba ce ucide si sa scoata bani la foc continuu.

 

Iar daca va inchipuiti macar si in cele mai utopice vise ale voastre, ca in privinta variantei din proiectul de lege, aceea a sterilizarii si a returnarii ar fi cumva loc de ea in conceptia planului diabolic de facut bani la greu, pe care il are in vedere Partidul De Lepre, atunci eu… ma duc sa ma culc!

 

In clipa prezenta, PDL si-a dat arama pe fata, isi asuma public riscul de a recunoaste, mai ales pentru cine nu stia inca, ca „Legea de exterminare a cainilor comunitari” este legea lor si le apartine!

 

In clipa de fata nu mai putem vorbi despre Legea Marinescu 2, care a devenit istorie, ci despre LEGEA MORTII, legea Partidului-De-Lepre Criminale, calaii Poporului Roman!!!

 

Sa speram ca Dumnezeu le va strica pana la urma planurile sangeroase!

 

a consemnat pentru dvs,

A. Ghazarian

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to “Bucurestiul fara maidanezi” -O privire amanuntita asupra unei campanii josnice ce desconsidera conditia de om de A. Ghazarian

 1. adriana says:

  Din indolenta,iresponsabilitate,indiferenta,foarte,foarte multi oameni semneaza tabelele PDL-ului fara sa constientizeze adevarul.La o gura de metrou,o batrana era ferm convinsa ca vor fi bagati cateii in adapost-lagarele mortii,alta,mai tanara,40 de ani si altii si altii .PDL-ul dezinformeaza populatia si o induce in eroare. Mare pacat ca BISERICA nu opreste acest genocid impotriva a tot ceea ce inseamna viata.Toti suntem creatia Bunului Dumnezeu.El iubeste viata. CUVANTUL OMULUI SAU MANA OMULUI NU ARE DREPTUL SA IA VIATA NIMANUI,INDIFERENT CA ESTE FIINTA SAU NECUVANTATOARE.ESTE VIATA!

 2. Ruxandra Alina says:

  Offfffffffffff cata dreptate ai, dar cum si ce sa mai facem sa deschidem mintea oamenilor si sa imblanzim sufletul bestiilor ?

  Este sfasietor de dureros ce se intampla !!!!

  • xnici says:

   Bestiile sataniste care vor sa ucida cu sadism cainii nu pot fi imblanzite, pot fi numai starpite!

 3. Culcea Marian says:

  Singura solutie este infiintarea POLITIEI ANIMALELOR care sa aplice legea Marinescu la singe atit impotriva primarilor care nu au construite adaposturi cit si pentru cei care fac astfel de campanii,si nu in ultimul rind pentru parlamentari care voteaza eutanasierea ,sa fie aplicata legea Marinescu si sa fie condamnati la inchisoare.

 4. Doina says:

  AZI, Istoria se repeta, in varianta MAI ORIBILA – daca se poate spune asa- cu…U.S.L.!!!….Bine este spus: P.D.P.= U.S.L. = ACEEASI MIZERIE!…….EU, personal, ii vreau MORTI! NUMAI ASA cred ca poate scapa tara de ei!

 5. Doina says:

  ERATA: P.D.L.*…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s