PDL pregateste cel mai mare masacru de la Inchizitie incoace

Cand i-am ales, nimic nu prefigura ce va urma. Ne-au pacalit cu vorbe frumoase, cu promisiuni false, ne-au amagit cu vise, ce s-au dovedit cosmaruri fara sfarsit.

Mandatul PDL se apropie de final si pentru ca dezamagirea sa fie deplina, PDL planuieste sa ramana in istoria romanilor si chiar in istoria europeana, pentru ca Romania este stat membru al Uniunii Europene, ca partidul cel mai sangeros de la Inchizitie incoace.

PDL strange de zor semnaturi pentru a legaliza uciderea in chinuri a cainilor, folosindu-se de motive portocalii: pentru binele copiilor (probabil tot pentru binele copiilor nu exista sustinere financiara pentru tratarea autismului, au desfiintat spitalele si mor copiii pe drum pana la spitalul aflat la sute de km, nu folosesc aparatura de ultima generatie din spitale, nu sustin tratamentul bolnavilor de cancer etc). Cert este ca nimeni nu a intrebat majoritatea copiilor care iubesc animalele si care au grija de cateii din fata blocului, daca vor sa asiste la uciderea cu bata in cap sau la otravirea cainilor (eutanasie cum o numeste PDL, dar ucidere in chinuri cum toti stiu ca se intampla in adaposturile de stat si chiar pe strazi).

Astfel, de Craciun, PDL va trimite la copii un Mos Craciun cu mainile pline de sange, gata sa suprime orice forma de viata, din care ies bani pentru campania electorala.

Prin hotarari ale consiliilor locale, Mos Craciun va avea dreptul sa patrunda legal chiar pe usa din fata in casele copiilor, le va smulge din brate puiul de catel salvat de pe strada si ii va smulge capul chiar sub ochii lor. Nu ai avizul Asociatiei de proprietari sa detii un caine, considera-l mort.

Abil, al naibii de abil acest PDL plin de ura si dorinta de a ucide.

Toti copiii il asteapta inspaimantati pe Mos Craciun anul acesta si bineinteles si anii care urmeaza pentru ca masacrul nu va inceta niciodata, odata legiferat. Din hainele rosii ale Mosului, va curge sangele cainilor ucisi la comanda PDL. Milioane de cadouri insangerate vor umple orasele, iar darele de sange nu se vor sterge niciodata din istoria Romaniei.

O muscatura de caine nu echivaleaza cu trauma pe care copiii o sufera de cand a inceput aceasta campanie imorala, care va culmina cu Inchizitia PDL-ista (daca nu esti de acord cu infometarea si uciderea cainilor vei fi schingiut in piata publica pentru a da exemplu – adica esti amendat sau ti se aplica corectii corporale de la cei instigati sa ucida). Toti copiii pe care i-am intalnit erau speriati si nu intelegeau de ce PDL vrea sa le ucida cu orice pret cainii de pe strada de care au grija. Copiii educati, normali, civilizati. Exact categoria de care PDL nu are nevoie pentru a-si duce la indeplinire planurile diabolice.

Cine-si va putea ierta ca a adus blestemul in casa lui printr-un vot sau o semnatura ucigasa?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s