SATANISTII sustin legiferarea uciderii cainilor fara stapan. Culmea si Biserica Ortodoxa la fel!

Recent numita sa gestioneze campania de indoctrinare in scoli a copiilor, astfel incat sa fie educati ca este normal sa ucida animalele cu cruzime, in special cainii, Sorina Placinta – PDL, este cunoscuta in randul oamenilor ca sustinatoare ferventa a comportamentului infractional al fiului ei – Andrei Placinta.
Andrei Placinta este cunoscut ca fiind satanist, iar mama lui a declarat de nenumarate ori ca este mandra de comportamentul copilului ei.
Intrebare catre BOR: daca preotii ortodocsi sunt de acord cu uciderea cainilor (in fata mi-a spus un preot ca este de acord cu uciderea chiar si in chinuri a cainilor si am confirmari de la multi crestini din toata tara), inseamna ca nicidecum nu sunt crestini, ci satanisti gata sa sacrifice pe altarul intereselor financiare orice fiinta din care se pot obtine bani.
Vreau sa stiu, cand intru in biserica ortodoxa, cui ma inchin de fapt, daca BOR prin tacere sau chiar instigare este partas la masacrul pe care PDL depune eforturi dracesti sa-l initieze impotriva cainilor, a copiilor care ii iubesc si a oamenilor in general care respecta intreaga creatie a lui Dumnezeu, fie ca este cuvantator sau necuvantator.
Sa inteleg ca intreg PDL se inchina in biserica satanista? Sau sa inteleg ca Biserica Ortodoxa a devenit satanista. Este stiut ca raul se propaga foarte repede si prin mijloace de manipulare diverse, utilizand campanii mincinoase (fapt dovedit prin numeroare plangeri penale inaintate impotriva PDL). Nu ma asteptam ca BOR sa fie cuprinsa de forta diavoleasca care a pus stapanire pe intreaga tara.
Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s